Am dus Mate 50 Pro într-o tură foto și am studiat imaginile, notând calitatea foarte bună atât pe lumină bună, cât mai ales seara, când puține telefoane se descurcă pe lumină slabă. De data asta au reușit să integreze tehnologia de procesare mai bună, devenită tradiție la Huawei. Imaginile ies mai clare, culorile ies mai naturale, detaliile mai bune. Discutăm și despre aplicații spre final.

Camere foto peste așteptări

Ca de obicei, camerele foto Mate 50 Pro sunt peste așteptări. Senzorul principal, de 50 de megapixeli, se descurcă excelent. Senzorul telefoto este de 64 de megapixeli. Anul acesta, camera periscop poate să ofere zoom de până la 200x, fără competiție. Ambele camere beneficiază de laser autofocus și stabilizare optică. Telefonul are și o cameră ultrawide bună. La fel și pe partea de selfie, nu este deloc de ignorat. Camera ultrawide are și o tehnologie Macro avansată, modul Super Macro este util când fotografiați flori sau insecte. Mi se pare tare și faptul că modul se activează automat atunci când camera foto detectează că este aproape de un obiect.

Super Night Mode este foarte bun. Intră în joc funcția Ultra Aperture, care permite să intre mai multă lumină în senzor (o creștere de 24% comparat cu Mate 40).

DXOMark a pus Mate 50 Pro pe primul loc în 2022. Instituția de testare independentă consideră că telefonul oferă fotografii de înaltă calitate în toate situațiile tipice, cu performanțe cu adevărat remarcabile în lumină slabă. Au lăudat sistemul inovator de diafragmă variabilă, care este excelent pentru realizarea de portrete de grup și imagini cu lumină scăzută. Le-au dat puncte în plus pentru calitatea excelentă a imaginii de la camera ultra-wide. Și de asemenea pentru capabilități excelente de zoom, cu imagini care conțin un nivel ridicat de detalii la toate distanțele.

Vedeți în galeria de mai jos imaginile realizate cu acest model.

Alte atuuri pentru pasionați

Pe lângă design-ul excelent, sunt câteva motive care merită menționate aici. În primul rând, telefonul este protejat la apă și praf cu certificare IP68. Este important și atunci când călătoriți, dar și când aveți nevoie să faceți poze în anumite situații.

Aș nota la avantaje și bateria care rezistă foarte bine, peste competiție. De asemena, acumulatorul de 4.700 mAh se încarcă rapid pe fir, cu 66W, precum și wireless cu 50W, o combinație întâlnită destul de rar.

Toate aplicațiile de care aveți nevoie

Magazinul de aplicații Huawei AppGallery oferă o experiență plăcută pentru milioane de consumatori în fiecare zi. A avut o creștere puternică în utilizare, care a plasat magazinul pe locul 3 în Top platforme de aplicații la nivel global.

Numărul de aplicații care au fost integrate în AppGallery în 2021 a crescut cu 147% de la un an la altul. Magazinul Huawei este ales zilnic de milioane de consumatori și a câștigat încrederea a mii de parteneri la nivel global. Acum are peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar, o creștere de 10% în afara Chinei în ultimele 12 luni.

AppGallery oferă consumatorilor o gamă extinsă de aplicații de top și servicii profesioniste, din orice domeniu (banking, transport, jocuri, social media, fashion, shopping, divertisment și nu numai). Compania și-a luat un angajament ferm privind securitatea IT, toți utilizatorii se pot bucura de un mediu digital sigur, privat și securizat în AppGallery. Aplicațiile funcționează acum în marea lor majoritate cu serviciile HMS.

Pentru aplicațiile Google există Gspace. Este o aplicație care se găsește gratuit în Huawei AppGallery și se poate instala foarte ușor. Ea necesită un cont de Google / Gmail pentru a putea instala aplicațiile. Prin intermediul Gspace poți găsi toate aplicațiile Google care sunt populare, dar și aplicații precum Uber și Youtube.

Mai mult, Huawei Phone Clone permite consumatorilor să-și transfere aplicațiile preferate de pe orice telefon pe dispozitivul actual. Cu ajutorul Phone Clone, la care se adaugă un număr tot mai mare de quick apps din AppGallery, utilizatorul se bucură de o compatibilitate perfectă a aplicațiilor dorite cu telefonul Huawei pe care îl deține.