Dacă tot m-am apucat să vă scriu despre nemulțumiri, să menționăm și Mega Image. Să o luăm istoric.
Acum cinci ani, aveam în zonă patru piețe – la Unirii, KM. 0, la Hala Traian, la Vitan și una spre actualul Real. Ghici câte s-au închis din cauza Mega Image? Două din patru s-au închis și a treia a intrat la apă, toate din cauza Mega Image. A patra s-a închis din cauza UniversAll, care acum este Carrefour Unirii. Super-afacere. Un model perfect, să ocupăm noi toate piețele, poate facem vânzări mai mari.
Update: Alex îmi dă încă un motiv să nu-mi placă Mega Image.

Piata Vitan - imagini devenite istorie :-)
Piata Vitan - imagini devenite istorie 🙂

Poză via Șoferul.

Prima oară făceam cumpărăturile mai des la Unirii. Legumele de supermarket, verdeața și fructele nu sunt la fel ca în piață, orice s-ar spune. Pur și simplu nu sunt. Ori sunt stricate, ori sunt atât de tratate încât rezistă pe raft un an de zile. Vreau să cumpăr din piață, nu din Mall.

S-a închis la Unirii, cumpăram de la Piața Vitan. Nu a durat mult, și pac, au închis-o. Oficial, piața “s-a mutat”. Undeva spre Mihai Bravu, pe un teren, în drum spre Real Vitan. Am trecut zielele astea pe acolo, ce credeți? Ei da, se construiește un Mega Image pe același amplasament. Profitabil!

La Hala Traian, Mega Image și piața încă mai conviețuiesc. Nu știu de ce, doar oamenii s-au specializat în “eliminarea competiției”. Să vedem pentru cât timp va rezista.