Am scris pe blogul Intel România despre beneficiile unui dispozitiv 2-în-1, care sunt avantajele pe care le are comparat cu un laptop clasic. Sigur, există zone unde performanța laptopului primează, dar flexibilitatea și mobilitatea oferită de dispozitivele noi duce la o creștere constantă a vânzărilor.

Toshiba 2-in-1

Am pus în acest articol 10 motive pentru care dispozitivul 2-în-1 are prioritate.
Primul ar fi trecerea rapidă de la stilul clasic la tabletă. Pentru că modurile de lucru au evoluat în timp, laptopul clasic este tot mai dificil de utilizat pe parcursul întregii zile. Am momente când vreau doar să stau pe canapea și să citesc ce se mai scrie pe Facebook sau blogurile favorite. Nu vreau să am o tastatură care în cazul de față mă incomodează și nu vreau un sistem greu în brațe. Tableta este ideală pentru canapea și de aceea un sistem 2 în 1 se poate adapta mult mai bine nevoilor mele. Las tastatura la birou, lângă mouse, iau cu mine doar tableta, ecranul tactil. Mai ușor și mai comod.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Celelalte nouă motive le găsiți aici.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!