Mâine dimineață plec la Barcelona cu Bodgan Petre, Ionuț Bălan și Bogdan Bele de la Connect. O să vă țin la curent cu ceea ce se anunță nou și mâine seară o urc poze de la eveniment. Pentru a urmări toate știrile de la Mobile World Congress 2012 trebuie să urmăriți tag-ul MWC. Sunt convins că sunt multe noutăți și speram să fiu încă de azi acolo să aflu toate lansările oficiale. Dar așa s-a nimerit de data asta. 

Mobile World Congress 2012
Mobile World Congress 2012

Sunt convins că vor fi multe telefoane noi, Samsung, Nokia, LG, Sony, Blackberry sau HTC, toți marii industriei au nevoie să prezinte noua generație de produse. Asus va lansa luni Padfone, terminalul său smartphone pe care sper să-l vedem și în România.
Vor fi și jucători mai mici, precum Huawei sau ZTE. În plus, vor fi lansate o mulțime de aplicații și accesorii, tehnologii noi. Sper să vă ofer cât mai multe informații utile mâine.

(!) Video review A20e - apasă play 😉

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.