Nu vă speriați prea tare dacă nu răspund la mesaje, mailuri, apeluri, SMS-uri și altele. Sunt în vacanță pînă sâmbăta viitoare. Revăd minunatul Bordeaux, după patru ani. A fost un super-eveniment, acum e timpul pentru vacanță.

Am văzut ce povestea Cabral, care a trecut zilele trecute prin zonă. Sunt convins însă că nu vom avea probleme. Am fost la Paris, am fost la Nisa, am fost la Rouen și tot așa. Nu vom renunța la Franța. Am ales zona Bordeaux ca să vedem o nouă perspectivă, după vizita în Normandia. Vom dedica o nouă săptămână pentru sudul Franței, cât de curând 🙂

Încerc să actualizez blogul săptămâna viitoare doar în limita posibilităților. Dacă apare ceva important și dacă o să am timp. Revin cu povești. Da, nu o să ratez nici vizita la St. Emilion

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!