Retrospectiva săptămânii 18-22 ianuarie 2021

Am decis ca vineri seara să fac o retrospectivă cu articole interesante din timpul săpămânii. Ea o să vină sâmbăta cu newsletter-ul de dimineață. Astfel o să aveți ocazia să citiți cele mai interesante articole și teste.

Top 10 articole în 2018 – să aveți un an mai bun!

Ca în fiecare an, am realizat top 10 articole, unele materiale se păstrează în top, altele noi urcă rapid în clasament. Merită citite dacă v-au scăpat la momentul respectiv. Nu ezitați să folosiți meniul de căutare dacă aveți nevoie de un tutorial, puteți să mă întrebați și direct. Hai, să aveți un an nou mai […]

Mod de vacanță 8-15 iulie 2017

Nu vă speriați prea tare dacă nu răspund la mesaje, mailuri, apeluri, SMS-uri și altele. Sunt în vacanță pînă sâmbăta viitoare. Revăd minunatul Bordeaux, după patru ani. A fost un super-eveniment, acum e timpul pentru vacanță.

Design nou, încă o dată de la capăt

Schimbarea de la început de an n-a fost tocmai cea mai reușită, așa că am schimbat iar design-ul, cu ajutorul lui Valentin. Ca de obicei aștept de la voi feedback, promit că n-o să mai schimbăm designul prea curând.

Sondaj: cum vi se pare noul design?

Era timpul pentru un design nou pentru Computerblog.ro, așa că am adaptat o temă nouă la cerințele site-ului. Mie mi se pare că arată mai bine ca înainte, dar aș vrea să văd și părerea voastră.

Top 10 articole în 2016

Am făcut anul trecut un articol despre cele mai citite articole în 2015 și a fost destul de citit, așa că am repetat anul ăsta eperimentul. Mulți bloggeri nu oferă statistici și informații despre preferințele cititorilor lor, probabil din cauză că nu au prea mulți.

Good Bye Trafic.ro, welcome T5

După o serie de probleme tehnice, am ajuns la concluzia că Trafic.ro nu are oricum nicio importanță în contextul Google Analytics și așa mai departe. Cine vrea informații suplimentare despre Computerblog, le găsește pe T5.

Top 10: cele mai citite articole în 2014

Inainte de urările de final de an, continui să vă împărtășesc, în mod tradițional, câteva cifre legate de blog. Vor fi materiale despre cele mai citite articole, cele mai vândute produse, cele mai comentate articole și așa mai departe. Astăzi vreau să vă arăt cele mai citite articole din 2014.

Blog: mutarea pe https, probleme și rezolvări

Am mutat blogul pe https de azi, din mai multe motive. Primul e legat de pasiunea pentru tehnologie, curiozitatea față noile tehnologii și plăcerea de a testa în online teoriile emise de unii și alții. Al doilea motiv este dat de Google și focusul lor pe securitate care a fost anunțat și reconfirmat recent. Nu […]

Concurs pentru cititorii fideli – mai 2014

Acest concurs este pentru cititorii fideli ai blogului și va fi dedicat celor mai activi comentatori în luna mai 2014. Sunt multe premii și destul de consistente. Spam-ul va fi penalizat ca și pînă acum, iar comentariile lăsate doar pentru a câștiga vor fi șterse. Concursul este realizat după ideea unui cititor, care s-a săturat […]

Surprize la experimentul Philips Ambilight + concurs

După cum știți, ne-am întâlnit cu participanții la primul concurs pentru a testa tehnologia Philips Ambilight. La drum de seară, în Cotroceni la ceainăria Infinitea, camerele păreau prea mici pentru pasionații de tehnologie. Am văzut un super-film pe un super-televizor 4K (Ultra HD) cu diagonală mare, folosind tehnologia Ambilight + Hue. Vă invit să urmăriți […]