Detalii tehnice MSI MAG 274UPF

Ecran: 27 inch IPS LCD, UHD 3840 x 2160 px
Luminozitate: 400 nits
Timp de răspuns: 1 ms
Unghi de vizibilitate: 178 de grade
Contrast: 1000:1
Rata de refresh: 144 Hz
Dimensiuni: 613.5 x 402.1 x 362.5 mm
Greutate: 6.05 Kg
Consum de energie: 26 kWh
Tehnologii: G-sync, FreeSync Premium, Night Vision, Eye Care, DisplayHDR 400, Anti-Glare
Conectivitate: 2 x HDMI, 1 x DP 1.4a, 1 x USB Type-C, 2x USB-A
Preț: 2.749,99 lei

Dă nota ta înainte de a merge mai departe:

Acordă nota ta:
[Total: 2 Media: 4.5]

Pro și contra MSI MAG 274UPF

Avantaje:

  • calitatea imaginii este foarte bună;
  • rată de refresh ridicată pentru jocuri;
  • rezoluție mare pentru filme și jocuri;
  • suportă și G-Sync și AMD FreeSync;

Dezavantaje:

Impresii după testarea MSI MAG 274UPF

Seria MAG este dedicată gamerilor, are elemente de design de inspirație militară. Ideea ar fi să sublinieze robustețea și durabilitatea produselor. Monitorul nu are prea multe astfel de elemente, are mai degrabă un aspect clasic, potolit. Dar ecranul este în centrul atenției și este unul foarte bun.

Monitorul pentru jocuri MSI MAG 274UPF are un panou UHD care acceptă rezoluții de până la 3840×2160. Acest panou pe format nativ 16:9 permite jucătorilor să examineze scene de joc mai mari în comparație cu alte panouri FHD tradiționale și oferă o experiență de joc rapidă.

Este dotat cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz și un timp de răspuns de 1 ms. Astfel de tehnologii aduc avantaje în jocuri cu mișcare rapidă, cum ar fi jocuri cu împușcături, lupte, curse sau sport. Acest tip de jocuri necesită mișcări rapide și precise, care cer o rată de reîmprospătare rapidă și un timp de răspuns rapid.

Afișajul IPS rapid oferă jucătorilor un timp de răspuns GTG ultra-rapid de 1 ms, ceea ce va reduce semnificativ apariția neclarităților. Imaginea clară vă va oferi cu siguranță un avantaj competitiv pentru decizii precise în jocurile cu mișcare rapidă

Monitorul este compatibil G-SYNC și ajustează dinamic rata de reîmprospătare a afișajului cu rata de cadre a GPU-ului. De asemenea, este printre puținele care includ în același pachet și tehnologia AMD FreeSync. În plus, monitoarele MSI sunt optimizate pentru a produce o cantitate mai mică de lumină albastră. Astfel puteți juca perioade mai lungi de timp fără oboseala ochilor și fără să sacrificați calitatea imaginii. Pentru jocurile mai puternice, monitorul poate fi setat pe rezoluție FHD.

În plus, monitorul permite modurile PIP (Picture-in-Picture) și PBP (Picture-by-Picture), deși la 27 de inchi, caracterul practic al acestor caracteristici este oarecum limitat. Cu toate acestea, opțiunea de a vizualiza mai multe intrări simultan poate fi utilă pentru unii utilizatori care fac mai multe sarcini între diferite dispozitive.

MAG 274UPF are un suport care acceptă rotirea completă la 90 de grade, așa că dacă aveți un alt monitor, îl puteți seta pe acesta în lateral în orientare verticală pentru un aspect demn de Instagram. Acel suport are, de asemenea, o rotire și o înclinare bună, astfel încât poziționarea acestuia va fi ușor și suficient de stabil pentru a nu vă face griji în legătură cu clătinarea.

Galerie foto MSI MAG 274UPF