La IFA s-a lansat și a doua generație a lui Moto 360, cel mai popular smartwatch cu Android și probabil locul doi după Apple Watch la vânzări. Mă rog, analiștii plasează pe primul loc Fitbit, dar produsele lor sunt mai degrabă brățări de fitness.
Sunt mai multe ediții, dar au și una dedicată pentru femei.

Moto 360 generatia 2
Moto 360 generatia 2

Moto 360 – generația 2

Srisesem despre generația doi, dar acum l-am văzut și am avut ocazia să îl testez personal: este cel mai arătos. Dacă vreți un smartwatch foarte atractiv, Moto 360 este soluția. Și arată bine, iar versiunea mai mică e perfectă, cea mare este vizibil groasă, mai mult pentru bărbați. Cea mare are 46mm, ecranul are diametrul de 1.56″ cu rezoluție 360×330 pixeli, densitate 233ppi. Cel mai mititel are 42m, adică diametru de 1.37″, rezoluție 360×325 pixeli, densitate 263ppi.

De asemenea, trebuie spus că există o versiune ieftină Moto 360 Sport, care are totuși toate funcțiile de care aveți nevoie.

Ceasul vine cu Android Wear (deci va merge și pe iOS) și dispune de localizare GPS,  senzori pentru ritmul cardiac, ecranul fiind mai luminos pentru a fi vizibil în lumina soarelui. Și trebuie spus că Lenovo promite o autonomie mai mare a bateriei.

ads

Pe site-ul Motorola există un configurator și pentru Moto 360, iar utilizatorii pot alege materialele și culorile brățărilor și ceasului. Au chiar și o aplicație, Moto Body, care se ocupă de partea de fitness și sănătate.

Mi-a plăcut foarte mult și aș vrea să îl testez ca să-mi formez o părere mai bună despre el…