Moto Z2 Play continuă visul modular al Lenovo, pus în practică de divizia Motorola. Este un smartphone mid-range spre premium, bine făcut, cu multe module suplimentare, dar care are un preț de start cam măricel după părerea mea.Păreri privind Moto Z2 Play

– este un smartphone care arată foarte bine și este foarte bine realizat din toate punctele de vedere, singurul lucru posibil de reproșat este camera de pe spate care iese în evidență cu circa 0.5 centimetri, probabil că dacă pică pe spate se va sparge lentila. Dar toate modurile se conectează pe spate și acoperă zona aia, deci nu vă faceți griji. Plus că lentila foarte bună va permite realizarea de fotografii de o calitate foarte bună este f/1.7 și au un senzor de 16 megapixeli.

– procesorul Snapdragon 626 este relativ nou, dar este tot mid-range, nu are performanțele unui model de top. Măcar un 660 să fi ales pentru acest model. Dar telefonul costă 2200 de lei, deci este relativ scump.

– având Android aproape curat se mișcă totul foarte bine și probabil că nu aveți probleme cu nicio aplicație sau joc video, doar cei care joacă la nivel avansat s-ar putea să resimtă că nu e un procesor de top.

– are totuși 4GB de RAM și 64GB de stocare + slot de carduri de memorie, deci este foarte ok pentru orice tip de utilziator. Ecran de 5.5 inch Full HD, foarte bun, baterie de 3.000 mAh.

– bateria de 3.000 mAh ar trebui să asigure o autonomie foarte bună, abia aștept să o testez zilele următoare și revin cu impresii pe tema asta.

– îmi place foarte mult connectorul pentru Moto Mods și modul de pridere magnetic, cred că ar trebui experimentat de mai multe companii, este chiar util.

– Moto Mods sunt foarte utile, în special cel cu baterie externă, cel cu boxă, camera foto despre care v-am scris, dar și videoproiector sau gamepad. Din păcate am la teste doar câteva, o să vă scriu în articolul final despre ele.

Pe scurt, Moto Z2 Play este versiunea mai accesibilă pe care puteți testa Moto Mods. Dacă vreți putere maximă, Moto Z2 Force este modelul de top.

Cam atât la ora asta, aștept orice întrebare despre Moto Z2 Play în comentarii aici sau pe Youtube.