Lenovo a lansat la IFA Berlin 2018 noul Motorola One, telefon cu platforma optimizată Android One, care aduce interfața curată făcută de inginerii Google și actualizări constante pentru sistemul de operare, timp de trei ani. Lansat cu Android 8.1, telefoanul va beneficia sigur de upgrade la Android 9.0 Pie.
Dați un play la video și aștept părerile voastre.

Terminalele Motorola realizate de Lenovo continuă o tradiție: au un design premium, au funcții avansate, dotări bune și prețuri accesibile. Motorola One nu face excepție, arată foarte bine, ca un device premium, este plăcut de ținut în mână. Android One oferă experiența sistemului de operare Android curat, mult dorită de utilizatori, aduce actualizări de securitate timp de trei ani și permite realizarea mai multor acțiuni prin intermediul Google Lens.

Prin Google Lens, funcție integrată în camera foto, telefonul permite recunoașterea textelor, căutarea rețetelor, traducerea cuvintelor, vizualizarea ținutelor preferate și multe altele. Mai mult, utilizatorii beneficiază de stocare nelimitată a pozelor la rezoluție înaltă în cloud cu Google Photos. Iar prin intermediul Google Assistant, se pot iniția apeluri, căuta răspunsuri și urmări videoclipuri pe YouTube, prin simpla utilizare a comenzilor vocale.

Cu Android One, Motorola One va primi două actualizări la cel mai recent sistem de operare Android și le oferă utilizatorilor liniștea de care au nevoie prin Google Play Protect și actualizări lunare a pachetelor de securitate, garantate timp de trei ani.

Detalii tehnice Motorola One

Carcasa curbată este acoperită cu sticlă, iar ecranul Max Vision HD+ 19:9 are diagonala de 5,9″. Telefonul are cameră duală inteligentă de 13MP + 2 megapixeli și camera de 8MP pentru selfie-uri. Procesorul este Qualcomm SnapdragonTM 625, cu nuclee economice la 2.0 GHz, octa-core și are 4GB de RAM și 64Gb de stocare internă. Bateria este de 3.000 mAh, iar producătorul spune că o singură încărcare oferă până la o zi întreagă de funcționare. Când bateria este la un nivel scăzut, poate fi încărcată rapid datorită TurboPower, tehnologie care permite până la 6 ore de autonomie în doar 20 de minute.

Telefonul Motorola One va fi disponibil la prețul de 299 euro în anumite țări din Europa în lunile care urmează. Eu sper să vină la noi, a fost anunțat oficial și sper să ajungă și la teste în următoarea perioadă.