Am descoperit magazinul online danez MyTrendyPhone (au și versiune românească). Sunt o companie care rezistă pe piață din 2003 și se extind treptat în toate țările. Oferă accesorii și gadgeturi mobile la prețuri foarte bune.

Update: foarte multe comentarii negative de la oameni care au avut probleme. Citiți toate discuțiile.

MyTrendyPhone

Despre MyTrendyPhone

MyTrendyPhone vinde accesorii de calitate pentru telefoane mobile, tablete, camere foto digitale și camere video, dar și accesorii pentru PC și laptop, precum și echipamente Bluetooth. Oferă o gamă de produse care cuprinde peste 100.000 de dispozitive diferite, cum puține magazine mici oferă. Stocurile de produse MyTrendyPhone sunt în prezent în următoarele țări: Marea Britanie, Danemarca, Norvegia, Suedia, Germania, Olanda, Spania și Franța. Desigur, se mai întâmplă ca un produs să nu fie în stoc și să dureze livrarea.

Magazinul online spune că poate onora orice comandă, de la cele mici pentru un cablu sau o husă, până la comenzi cu produse în cantități mari, de la alte magazine. Compania are acum poste 90 de angajați în Europa, 17 magazine online, în diferite țări. Promisiunea MyTrendyPhone garantează că veți obține cele mai mici prețuri de pe piață. Pentru a păstra clienții mulțumiți ei oferă “satisfacție garantată”, atunci când găsiți același produs, mai ieftin în altă parte, în termen de mai puțin de 30 de zile de la cumpărare, vă vor returna diferența. Citiți mai multe despre asta pe site.

Cele mai importante reduceri sunt pentru companii, în funcție de numărul de produse comandate. Dar există un discount special și pentru membri. Găsiți pe site ClubTrendy și dacă deveniți membru veți primi 7% reducere la toate comenzile viitoare. Trebuie să fiți autentificat în cont înainte de plasarea unei comenzi pentru a primi reducerea. Cei care intră în club fac parte și dintr-o tragere la sorți automată cu premii. Acum vor da premiu un telefon OnePlus 8T.

Evident, aveți garanția că puteți returna produsele. Primiți banii înapoi dacă produsul nu a ajuns. Puteți refuza achiziția chiar înainte de a primi produsele pe care MyTrendyPhone vi le-a trimis, va trebui să refuzați primirea bunurilor livrate. De îndată ce vom primi acel/acele de produs(e), vă vom contacta pentru a stabili o rambursare completă.

În România pot livra cu Fan Courier sau UPS pentru cele de valoare mai mare.

Accesorii mobile oferite de MyTrendyPhone

Dacă ești pasionat de gadgeturi și te numeri printre cei care țin pasul cu tot ce este nou în materie de accesorii pentru telefon, atunci ai nimerit foarte bine. Husele de protecție sunt o necesitate în ultima perioadă datorită vulnerabilității sticlei a materialelor lucioase și cu module foto ieșite în relief. Însă nu oferă doar huse și carcase de protecție.

Magazinul online include de asemenea și alte produse de conectică (cabluri, încărcătoare, încărcătoare wireless, folii de protecție și altele. Au foarte multe gadgeturi mobile, accesorii outdoor, drone, suporturi pentru telefoane și altele. Nu lipsesc ceasuri smart sau brățări de fitness, căști pentru pasionați de muzică și hub-uri USB pentru laptop. Găsiți mai multe direct la ei pe site.

Eu am găsit acolo și microfoane, proiectoare digitale, aparate de masaj, ochelari VR sau camere de acțiune precum GoPro.