Nintendo 3DS tocmai a ajuns la teste de la PCGarage.ro, iar adevărul este că îmi place. Nu este prima întâlnire cu ecranul 3D fără ochelari speciali, dar nu am avut ocazia să văd astfel de jocuri. Consola nu arată foarte diferit de DS, dar se mișcă mai bine. Am jucat deja un joc interesant, care îmbină interactivitatea cu grafica 3D, pentru a face consola de jocuri și mai atractivă. Faci o poză cuiva din cameră, iar fața lui apare ca personaj în joc. Apoi trebuie să-l iei în vizor și să-i dai la cap. Un joc excelent pentru ziariștii de pe politic…

Am pus și un film cu Nintendo 3DS. Promit că revin cu un review mai extins.

Nintendo 3DS unboxing

Nintendo 3DS

Nintendo 3DS arată ok pentru o consolă de jocuri, nu are suplețea unui smartphone. Ecranele sunt tare haioase. Unul touchscreen și unul 3D, visul oricărui pasionat de gadgeturi. Sigur, niciunul nu este nici Retina Display, nici Full HD, dar nu arată aiurea, din contră, mi-a plăcut experiența. Sunt curios cât ține bateria și ce alte jocuri se mai pot juca pe el 3D?
Aștept sugestii 🙂

Nintendo 3DS galerie foto:
[nggallery id=152]

Nintendo 3DS unboxing (Youtube):

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !