După o sugestie semnată Robert, azi vorbim despre Nokia N95.  Terminalul este deja depășit ca tehnologie, dar rămâne de asemenea unul dintre cele mai bune telefoane Nokia de pînă acum. Sunt în continuare oameni care îl folosesc, Nokia N95 este un smartphone 3G cu una dintre cele mai bune camere foto/video disponibile într-un telefon mobil Nokia.

După cum știți, am fost un mândru proprietar de Nokia N95 🙂

Nokia N95

Nokia N95 este un pic mai gros decât alte telefoane Nokia, dar asta pentru cîă are multă tehnologie la un loc. Dacă vi se pare mai ieftin N95 fără memorie internă, el are slot de carduri care recunoaște carduri de 8GB. Există și N95 8GB care are memorie internă.
Telefonul are 3G HSPA, WiFi, Bluetooth, aplicații Office – acces la email, documente, prezentari. Are editor foto și multe altele. Șe mișcă foarte bine, iar toate funcțiile au mers exact cum scrie în manual. Sigur, nici N95 nu mai este acum un terminal la modă.

Nokia N95 este un computer multimedia all-in-one cu un design inovator (dublu capac glisant), GPS integrat, cameră de 5 megapixeli și suport pentru rețele mobile de înaltă viteză. Cu noul terminal Nokia, utilizatorilor le va fi mai ușor să urmărească și să înregistreze secvențe video, să-și asculte melodiile preferate, să facă fotografii de calitate înaltă, să navigheze pe Internet și să-și verifice email-ul, oricând și oriunde doresc.

Nokia N95 are GPS integrat, încorporând și o aplicație cartografică. Aceasta le oferă utilizatorilor acces la hărți naționale și regionale, precum și la o hartă a lumii, ceea ce permite găsirea rutelor dorite sau a unor furnizori de servicii necesari la un moment dat, precum restaurantele și hotelurile – într-o zonă de căutare de peste 100 de țări.