Ce ai putea sa vrei mai mult de atat? Ai un telefon mobil fiabil si performant, tehnologie cat cuprinde, ecran mare, tastatura normala (nu trebuie nici sa te chinui cu virtuala, nici sa cauti butoanele pe tastatura Qwerty), ai camera foto de 5 megapixeli, player de muzica si filme, GPS, pachet Office si o gramada de alte chestii de imi devine foarte clar faptul ca majoritatea oamnilor nu vor utiliza niciodata toate functiile oferite de un astfel de telefon.

Am avut ocazia sa il testez cateva zile: nu am ce sa-i reprosez. Sistemul de operare functioneaza perfect, tot ce am vrut sa fac a mers din prima, fotografiile si filmele au iesit bine.

Imi place ecranul de mari dimensiuni (2.8 inchi cu alte cuvinte 7.1 centimetri). Este pe tehnologie OLED, cu 16 milioane de culori, puteti vedea orice film pe ecran si se vede bine,  se misca natural, fara hopuri.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

In mod clar nu este un telefon finut, de poseta. Pentru asta as recomanda si eu, mai degraba Nokia N85. Modelul N96 este mai mare, mai puternic, mai sanatos, cum zice romanul. Este chiar un pic mai mare decat Nokia N95, care ramane telefonu mobil preferat al meu.

As putea sa scriu un roman fluviu pe tema “De ce sa aleg N96 si nu altceva”. Daca aveti intrebari legate la terminal sau la tehnologia inclusa de Nokia, astept intrebari. Am gasit Nokia N96 intr-un magazin online.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.