Adi Hădean, unul dintre oamenii pe care îi respect și îi admir din online-ul autohton, blogger culinar cu care am am avut ocazia să povestesc acum câțiva ani despre gadgeturi, a reușit să cîștige pitch-ul Vodafone Firsts în România. Campania operatorului este un amplu program lansat anul acesta, prin care vrea să-i inspire pe oameni să-și realizeze visurile. V-am scris despre Firsts aici. Purtător al torței olimpice la Londra 2012, Hădean își va vedea propriul vis împlinit.

Adi Hadean - Vodafone Firsts
Adi Hadean – Vodafone Firsts

 

 

ads

El va face un tur culinar al țării și de va descoperi cele mai savuroase rețete specifice fiecărei zone a României. În luna iunie, Adrian Hadean va străbate regiunile țării și va împărtăși, pas cu pas, din experiențele, rețetele și poveștile strânse pe parcursul călătoriei sale, prin canalele de social media.

Rețetele sale vor fi cuprinse în aplicația mobilă „€œTaste of Romania”, dezvoltată de Vodafone, care va fi disponibilă pentru toți utilizatorii, inclusiv pentru turiștii care vizitează România, aflați în roaming.

Românii care au idei ambițioase și își doresc să își vadă visul împlinit cu ajutorul Vodafone se pot înscrie pe site-ul Firsts.com. Ulterior, un juriu independent va alege 10 finaliști din fiecare țara, iar în ultima fază a concursului, cele 10 proiecte selectate vor fi supuse votului public în fiecare țara în parte. Cei 10 câștigători vor fi anunțați în data de 3 octombrie 2014.