Tony Chen, CEO și fondator OPPO, a prezentat strategia de dezvoltare a tehnologiilor companiei. În cadrul conferinței internaționale OPPO INNO DAY 2020, compania a prezentat viziunea “Tehnologie Pentru Omenire, Bunătate pentru Lume” și strategia de dezvoltare a tehnologiei 3+N+X care are ca prim scop îmbunătățirea experienței utilizatorilor.
OPPO X 2021, un concept de dispozitiv rulabil, OPPO AR Glass 2021 și OPPO CybeReal AR au fost prezentate în premieră publicului, deschizând noi posibilități de interacțiune între oameni și tehnologie. Prin viziunea „Tehnologie pentru Omenire, Bunătate pentru Lume”, OPPO susține strategia de dezvoltare a tehnologiei 3+N+X.

În cadrul OPPO INNO DAY 2020, Tony Chen, CEO și fondator OPPO, a susținut determinarea companiei de a oferi cele mai impresionante și inovatoare produse prin intermediul strategiei de dezvoltare a tehnologiei 3+N+X. OPPO crede în filosofia „Tehnologie Pentru Omenire, Bunătate pentru Lume”- care susține că inovațiile trebuie să fie centrate pe oameni și nevoile acestora.

Dispozitivul OPPO X 2021 cu ecran rulabil este ultima realizare a Institutului de Cercetare și Dezvoltare OPPO incluzând îmbunătățiri ale display-ului flexibil și stivuire structurală având ca scop crearea unei experiențe cât mai interactive a utilizatorilor. Noul concept integrează trei tehnologii proprietare OPPO și anume: sistemul de propulsie Roll Motor, placă 2 în 1 și laminarea puternică a ecranului Warp Track. Acestea oferă un ecran extensibil cu dimensiuni ce variază între 6,7 inci și 7,4 inci. Astfel, dimensiunea exranului poate fi adaptată în funcție de activitatea desfășurată de utilizator.

“OPPO folosește tehnologia pentru a surprinde frumusețea din jurul nostru și pentru a permite explorarea imaginației din viitor; extrapolând, OPPO pune la dispoziția tuturor mijloace de a ne trăi viața în cel mai bun mod posibil. Tocmai de aceea am decis să aplicăm strategia de dezvoltare tehnologică 3+N+X pe termen lung”, a declarat Tony Chen.

ads

Ochelarii OPPO AR 2021 confirmă evoluția companiei OPPO privind explorarea lumii digitale. Ochelarii OPPO AR 2021 sunt extrem de ergonomici și ușori; au o greutate cu aproximativ 75% decât generația anterioară. În ceea ce privește componentele principale, ochelarii OPPO AR 2021 sunt construiți cu ajutorul soluției optice Birdbath, îmbunătățind astfel experiența imersivă.

Aplicația AR CyberReal este susținută de o tehnologie de calcul spațial în timp real care are o localizare de precizie, susținută de cele trei tehnologii de bază OPPO și anume: reprezentarea fizică a spațiilor, localizare precisă în timp real și OPPO Cloud, care au ca scop îmbunătățirea percepției utilizatorilor asupra lumii reale.


Cifra „3” din denumire face referire la tehnologiile de bază: hardware, software și tehnologii de servicii, care contribuie la o viață smart integrată pentru utilizatorii de peste tot în lume. Litera „N” reprezintă cumulul de capacități esențiale pe care le au produsele OPPO cum ar fi Inteligența Artificială, securitate și confidențialitate, multimedia și interconectivitate. Ultimul caracter al denumirii, „X” face referire la tehnologiile de ultimă oră diferențiatoare cum ar fi încărcarea rapidă, care au ca scop îmbunătățirea experienței oferite utilizatorilor.
Levin Liu, Vicepreședinte și Șeful Institutului de Cercetare OPPO a afirmat că „este important să dezvoltăm tehnologii capabile, dar este cu atât mai important să le integrăm într-un mod inovativ. OPPO crede cu adevărat că utilizatorii trebuie să se bucure de beneficiile tehnologiilor fără a percepe complexitatea acestora”.