Oppo a anunțat lansarea pe plan local a seriei Reno4, cu trei modele smartphone interesante. Performanțele video ale noului OPPO Reno4 Pro au fost puse în valoare în cadrul celui mai nou videoclip The Motans, filmat integral cu acest model de telefon.



Oppo Reno4 Pro – vârf de gamă

Un smarphone care aduce performanțe foto-video peste medie, dar dispune și de baterie mare și încărcare super-rapidă cu 65W. Vine cu tehnologie 5G și procesor de top, un telefon perfect pentru utilizatorii creativi.

Seria Oppo Reno4 integrează spiritul tânăr și energic reprezentat de formația The Motans, motiv pentru care realizarea videoclipului pentru piesa Astrologic Vorbind, a fost modalitatea firească de a promova performanțele video ale Reno4 Pro.

Telefonul dispune de modul Ultra Night Video care permite înregistrarea unor clipuri video excepționale în condiții de luminozitate foarte scăzută, scenele de la apus au putut fi surprinse fără probleme, la o calitate incredibilă a imaginii. Totodată, performanțele video au fost susținute și de noul mod Ultra Steady Video 3.0, care transpune modurile Ultra Steady și Ultra Steady Video Pro, disponibile până acum doar pe camerele principale, și pe camera din față, ceea ce permite utilizatorilor un mod revoluționar de surprindere a multiplelor perspective ale activităților dinamice.

Integrând senzorul ultra wide-angle Sony IMX708, care are câmp vizual de până la 120°, OPPO Reno4 Pro surprinde imagini din timpul nopții extrem de clare și detaliate. Mai mult, OPPO Reno4 Pro are un senzor pixel 1,2.43” de 1.4 μm. O altă funcție care face diferența este algoritmul proprietar „Moonlight Video” care îmbunătățește luminozitatea ecranului cu 74.4% și claritatea imaginii cu 33.7%. Reno4 Pro 5G este totodată cel mai subțire smartphone 5G cu încărcare rapidă de 65W, iar, datorită ecranului Borderless Sense de 90Hz, modelul oferă o experiență de utilizare cursivă, într-un design elegant și avangardist.

OPPO Reno4 Lite – telefon accesibil

Modelul Reno4 Lite a fost dezvoltat ca răspuns la tendința în creștere de realizare a fotografiilor de tip portret. Astfel, acesta dispune de o cameră frontală duală cu un efect bokeh adițional care le permite utilizatorilor să surprindă cele mai reușite selfie-uri. Datorită celor 6 moduri portret care se bazează pe inteligența artificială, Reno4 Lite permite cadre profesioniste realizate de către fiecare utilizator. Sunt disponibile modurile AI Super Clear Portrait, AI Super Night Portrait care surprind fiecare detaliu și oferă o claritate îmbunătățită, precum și AI Portrait Color și AI Night Flare Portrait care oferă posibilitatea de a realiza imagini futuriste.

OPPO Reno4 Z aduce 5G accesibil

Reno4 Z este un smartphone 5G accesibil cu un design îndrăzneț, care sparge tiparele și le oferă utilizatorilor o formă unică de frumusețe. Ecranul are o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz, astfel că fiecare moment este redat cu acuratețe și claritate maximă. De asemenea, camerele oferă imagini vii și colorate, în timp ce tranzițiile arată natural, iar efectul de bokeh este disponibil și pe camera selfie. Camera principală de 48 MP utilizează pixeli de tip 4 în 1 pentru a capta mai multă lumină, în timp ce tehnologia wide dynamic range le permite utilizatorilor să surprindă cadre clare în orice iluminare. Smartphone-ul integrează și modurile Ultra Dark și Ultra Steady pentru filmări stabile și clare, indiferent de condiții.

Cele mai noi modele de smartphone-uri OPPO vor fi disponibile din 16 octombrie în magazinele online și fizice ale partenerilor, precum și în ofertele operatorilor.