V-am povestit mai demult despre experiența 4G la Orange și am fost atunci într-un clip de prezentare alături de alți bloggeri tech din România. Puteți vedea și acel clip aici. Ei bine, cei de la echipa video care a realizat clipul ne-au trimis și partea de “making of”, cea în care ne bâlbâim și uităm ce vroiam să spunem… Dacă vreți să vă distrați, vedeți clipul de mai jos.
Dacă vă interesează să testați tehnologia, Orange va avea un roadshow în toată țara, sunt detalii la finalul articolului.

Video – making ofRoadshow 4G

4G Discovery Tour va începe de vineri, 16 mai în Cluj-Napoca și va dură până pe 10 august. Prin acest tur, Orange îi invită pe consumatorii din Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov și București să descopere internetul la cele mai mari viteze pe device-uri de ultima generație. Consumatorii vor fi așteptați în toate aceste orașe cu cele mai noi gadgeturi, aplicații interactive, promoții și multe alte surprize.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

Orange le pune consumatorilor la dispoziție și o orchestră digitală pe care o pot dirija, timp de 2 ore/zi, plus o zonă de relaxare cu jocuri interactive și ecrane multimedia.

Programul caravanei este următorul:
16 – 18 mai: Cluj-Napoca, Piața Unirii
23 – 25 mai:€“ Timișoara, Iulius Mall
30 mai – 1 iunie:€“ Iași
6 – 8 iunie:€“ Brașov, Piața Sfatului
9 – 10 august:€“ Domeniul Stirbey din Buftea (Summer Well)

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!