Am văzut la Berlin ZTE My Prague, un model de smartphone bine dotat, arătos, care are un preț de 350 de euro. Am vorbit anul ăsta cu un oficial ZTE în România și focusul lor nu este deloc pe terminale mobile. Cred asta, pentru că dacă ar face push pe zona asta ar crește foarte tare. Sunt telefoane bune, cu preț decent.

ZTE My Prague
ZTE My Prague

ZTE My Prague

Este adevărat, se poate spune că are design-ul inspirat de iPhone, deși nu este atât de pregnant ca la alte telefoane. Are un display foarte bun, este subțirel, dotările hardware sunt excelente. Ce-ai putea să mai vrei de la un smartphone? Cu toate acestea, este un model greu de cumpărat, nu prea îl găsești în toate magazinele. Să vedem și detaliile, pas cu pas.

Display-ul ZTE My Prague este de 5.2 inch, Super-AMOLED Full HD, cu 424 ppi densitate, procesor octa-core Snapdragon 615, stocare de 16GB cu 2GB de RAM sau 32GB cu 3GB de RAM, plus sloturi de carduri microSD. Camera foto are un senzor de 13 megapixeli, iar camera foto frontală are 8 megapixeli, perfect pentru selfie. Vine cu Android 5.0.2 și o interfață creată de ei, Nubia UI 3.0.

Bateria integrată este de 2.200 mAh, nu tocmai mare, dar peste unii competitori. Este un terminal dual-SIM, cu tehnologie 4G, WiFi, Bluetooth, GPS și multe altele.

Cred că ar fi o alegere bună pentru oricine vrea un smartphone decent, fără să fie foarte scump.

Galerie foto