ZTE Axon 40 Ultra

ZTE Axon 40 Ultra a fost lansat oficial în China

ZTE Axon 40 Ultra, un flagship cu adevărat puternic, a fost lansat oficial, deocamdată doar în China. Prezintă un upgrade al tehnologiei UDC (Under-Display Camera) și este dotat cu multe camere foto de calitate. Vine cu noul Snapdragon 8 Gen 1.

SUA adaugă Kaspersky pe lista cu Huawei și ZTE

Comisia Federală pentru Comunicații (FCC), a adăugat Kaspersky pe lista amenințărilor la adresa securității naționale. Este pentru prima oară când o companie rusească intră pe lista unde erau Huawei sau ZTE. Compania de securitate IT este dezamăgită de o astfel de decizie strict politică.
ID 113309446 © Flavijus | Dreamstime.com

Comisia telecom din SUA adaugă Huawei și ZTE pe lista neagră

FCC, comisia telecom din SUA, a adăugat oficial Huawei și ZTE pe lista companiilor care constituie o amenințare la adresa securității naționale. Decizia vine la câteva zile după ce Departamentul de Comerț relaxase restricțiile pentru a permite companiilor americane să colaboreze cu Huawei pentru 5G.
zte axon M

ZTE Axon M vine cu dual-screen de 6.75 inch

ZTE Axon M vrea să fie primul telefon pliabil, dar este de fapt un dual-screen, sunt două ecrane prinse cu o balama și care desfăcute formează o tabletă cu diagonala de aproape șapte inch (6.75″). Ideea în sine nu este rea, dar nu cred că la asta se refereau Samsung sau Apple când au făcut […]

ZTE Nubia Z17 – cel mai dotat smartphone chinezesc

ZTE Nubia Z17 poate fi numit cel mai dotat smartphone chinezesc. Am auzit un zvon că ZTE s-ar putea să înceapă să vândă direct în România, ceea ce va crește competiția pe piața locală. Au telefoane bune și cu un preț excelent. Pînă acum doar anumiți operatori aveau telefoanele ZTE.

ZTE Nubia Z11 este un super-smartphone – hands on

Am văzut la Bacerlona ZTE Nubia Z11, nu este un model nou, dar cred că e vârful de gamă. Arată excelent și are două alte versiuni, Z11 MiniS și Z11 Mini. În fiecare an la MWC admir unele terminale ZTE, dar nu pricep de ce nu le aduc oficial și la noi.

ZTE ZMax Pro: un smartphone decent la preț foarte bun

ZTE ZMax Pro este un smartphone complet cu preț sub 100 de dolari. Nu este un monstru al performanței, dar este un smartphone decent cu un preț aproape imbatabil. La ora actuală se găsesc telefoane la 100 de dolari (400-450 de lei), dar majoritatea oferă o experiență de utilizare groaznică.

ZTE Nubia Z11 – un smartphone decent, dar cu preț măricel

ZTE Nubia Z11 este lansat deocamdată “pe surse”, dar o să vedem zilele următoare și anunțurile oficiale. Este un smartphone bine făcut și cu dotări decente, dar nu are nimic din factorul *WOW* al produselor competitorilor. De altfel, ZTE nu s-au remarcat niciodată la capitolul terminale.

Ce să urmăriți la Mobile World Congress 2016 – pe scurt

Luni începe Mobile World Congress 2016 aici, la Barcelona. Eu n-am prins perioada în care evenimentul era la Cannes, dar am fost în 2006, primul an în care a fost în Barcelona. Ei bine, după 10 ani, sunt la fel de entuziast privind lansările noi, îmi plac modelele anunțate “pe surse” și cred că industria […]

ZTE Nubia Z9 – un adevărat flagship + video

Am tot citit pe site-urile internaționale despre ZTE Nubia Z9 și am văzut pozele cu el, dar nu știam că are ecranul curbat pe laterale – oarecum ca S6 Edge, dar nu atât de pregnant, mai finuț. Dar au realizat și comenzi speciale cu degetul pe lateralele ecranului. Mi s-a părut foarte ingenioasă treaba, iar […]