Tot urmărind Netflix și HBO Go am devenit și eu dependent de câteva seriale online, dar m-am lovit și de o mare problemă, pe care evident că nu o spune nimeni oficial, de la început.

filme seriale online

Cea mai mare problemă pentru site-urile de filme seriale online este apariția și dispariția unor seriale sau a unor sezoane ale filmelor seriale, am să vă explic totul, pe rând. Fenomenul este prezent și pe AXN Player, nu știu dacă a folosit cineva, dar erau niște seriale polițiste acolo, dar dispar, apar alte episoade noi, dar nu le poți vedea niciodată în ordine.

La Netflix, am pățit-o de mai multe ori. Anul trecut, mă uitam la The 100 și Lost in Space, mi-a plăcut mai mult primul, am urmărit aproape zilnic, cum terminam treaba, furam câte un episod. Dar, surpriză.

Deși este un film din 2012 și are șase sezoane în total, pe Netflix erau doar două sezoane. Restul nu. Deși așteptam cu sufletul la gură să aflu ce s-a mai întâmplat, nu am avut cum. Este pe niște site-uri de piraterie, dar se vede prost, merge greu, probabil hosting în Rusia sau China, pentru asta am și renunțat în general la astfel de site-uri. De-asta am abonament la Netflix sau HBO GO, ca să se vadă bine, să meargă calumea, fără pauze. Dar din păcate, dezamăgirea continuă.

Uitasem toată problema, dar în ianuarie 2019 am început să mă uit la Salvation, tot ceva apocaliptic, acum cu meteoritul lui pește care lovește Pământul. Iar actori mișto, acțiune bună, deși neplauzibilă, dar filmul te prinde până la urmă. Zici că vrei să vezi cum salvează planeta. Plec trei zile la munte și mă întorc, băi, nu găseam filmul.

Ăsta nu a dispărut de pe Netflix sau ceva, pur și simplu nu îl mai arată la Continue Viewing. Am căutat jumătate de oră cum se cheamă să văd, apoi am aflat tot pe Google că poți vedea ce anume ai vizionat recent pe Netflix, un fel de History aici. Așa am găsit că se chemea Salvation, că nu apărea nicăieri.

Pe AXN Player urmăream Candice Renoir, iar un film simpatic, amuzant și serios în același timp și au cazuri actuale, gen Balena Albastră și alte faze similare. Dar nu e niciodată un sezon complet. Sunt trei episoade din sezonul 1, două din doi, trei din sezonul șase. Și nu constant. Fix când vrei să vezi episodul următor, acesta nu mai e disponibil pe site și au pus altul din sezonul șase.

Pe HBO Go urăsc la maxim să aștept săptămâna următoare pentru un episod nou. Bine, așa e și la Star Trek Discovery pe Netflix. De cele mai multe ori prefer să nu văd filmul până nu este tot sezonul online.