Ce faci dacă ai nevoie de reparații iPhone în București? Unde găsești acum un service Apple cu preț bun și care chiar să identifice problema? Vă povestesc eu experiența mea, mai jos. V-am lăsat mai jos și harta cum să ajungeți acolo.

Probleme cu iPhone 13 Pro Max

Problema stătea cam așa, la prima vedere… iPhone 13 Pro Max luase câteva trânte, iar folia de sticlă arăta cam nasol, cam cum vedeți în poză. Eram sigur că ecranul este afectat. Mufa de Lightning nu mai încărca pe fir. Nu părea să fie vreun gunoi sau ceva care să blocheze portul, așa că am tras concluzia că s-o fi dezlipit vreun fir sau ceva de genul.

Iar camera foto ultrawide a început să dea un mesaj ciudat. Spunea că nu este recunoscut modulul foto, nu pare să fie cel original. Nu știu cum s-a întâmplat, dar cică este posibil să fi fost afectat de cădere. Și atunci nu-l mai vede. Oricum, situația era destul de complexă. Doar că eu colaborez cu iPhone Doctor de peste 10 ani. Pe vremea când aveam iPhone 4, prin 2010 cred, am aflat prima dată de service-ul specializat în telefoane Apple iPhone Doctor și am rezolvat rapid problemele pe care le aveam la moment, iar de-atunci am recomandat tuturor să meargă acolo când au probleme cu telefoanele. Cel mai recent am apelat la ei acum patru ani.

Oamenii sunt profesioniști, se pricep foarte bine la telefoane și lucrează excelent. Întotdeauna s-au mișcat foarte rapid, au răspuns rapid și au identificat problemele rapid. Și au și piesele de schimb pe stoc. Nu trebuie să pierzi vremea niciodată. Iar la final prețurile au fost excelente. Nici nu vreau să mă gândesc cum era în altă parte.

Reparații iPhone 13 Pro Max

Reparația a durat cam 45 de minute. Folia de sticlă se scoate instant, nu trebuie să vă faceți griji. Eu îmi făceam tot felul de gânduri. Doar că omul se pricepe, evident, nu a durat 5 secunde să o dea jos.

Mufa de Lightning și modulul de cameră foto au fost schimbate. Probabil a intrat umezeală în portul de încărcare și era ruginit. Poate cablul a atins apă și apoi a fost băgat în port sau o chestie de genul ăsta.

Au trebuit să-l demonteze de tot, să schimbe piesele și să pună la loc peste 60 de șuruburi.

Localizarea service iPhone Doctor

Întâi de toate iPhone Doctor are sediul la 10 minute de centru, ceea ce mi-a convenit, eu am făcut de-acasă circa 5 minute și asta din cauză că am prins un semafor. Este situat pe strada Știrului nr. 8A, sector 3, Bucureşti. Undeva lângă intersecția dintre Calea Vitan și Mihai Bravu, iar eu sunt foarte aproape de zona aia.

Apoi, au o parcare destul de mare aproape și am putut lăsa mașina acolo fără să încurc pe nimeni sau să o las cinci minute pe avarii în față. Am pățit de foarte multe ori să merg undeva la magazin, la cofetărie sau altele asemenea, iar acolo să nu fie loc pentru mașinile clienților. Este absolut enervant să te învârți mult timp pentru asta.