Roboți umanoizi, roboți programabili, roboți autonomi… și multe alte gadgeturi și produse au fost testate de 15.123 de vizitatori prezenți la Bucharest Technology Week. Vedeta incontestabilă a acestei ediții a fost robotul umanoid InMoov, creat de francezul Gael Langevin.

Printre cele mai bune momente ale acestei ediții s-au numărat atelierele de robotică pentru copii propuse de Academia Inventează.ro, dar și fotografiile făcute cu drona (dronies), realizate în standul partenerului principal, Raiffeisen Bank.

ads

Testarea vehiculelor electrice din standurile AirMotion, E-Twow, Smart Balance, FreeWheel, Evolio, gama de roboței, mașinile electrice și hibride de la Renault, Toyota, Badsi, Nissan, Ford și Autoklass au prilejuit, de asemenea, momente distractive la Bucharest Technology Week. La standul Acer, laptopul de gaming și cel mai subțire notebook au fost testate de pasionați, iar inergy România i-a cucerit pe vizitatori cu sistemul de creștere a plantelor de interior bazat pe tehnologie de vârf.

Bilanțul celei de-a doua ediții Bucharest Technology Week arată o creștere nu doar a numărului de pasionați să învețe și să testeze noile tehnologii, ci și a numărului de companii prezente în eveniment:
– 118 expozanți (în ambele locații)
– 15.123 vizitatori unici
– 1445 de participanți la conferințe
– 54 speakeri
– 10 conferințe (5 summituri și 5 workshopuri)
– 7 zile de festival

Urmează în toamnă Internet & Mobile World, eveniment care are loc în mod tradițional în octombrie, la Romexpo. Sper să ne vedem și acolo și să povestim iar despre tehnologie.