Samsung a anunțat propriul model AI generativ, numit Gauss. Modelul AI va rula pe dispozitiv și este format din Samsung Gauss Language, Samsung Gauss Code și Samsung Gauss Image – fiecare parte adaptată pentru sarcina sa specifică.

Samsung a prezentat Gauss

Samsung Gauss – inteligența artificială generativă

Samsung Gauss Language este un model de limbaj generativ care poate compune e-mailuri, rezuma documente și poate traduce conținut. De asemenea, poate activa un control mai inteligent al dispozitivului (gândiți-vă la Google Home sau Amazon Alexa).

Samsung Gauss Code folosește asistentul de codare code.i, care permite dezvoltatorilor să genereze cod ușor și rapid, să realizeze descrierea codului și să genereze cazuri de testare.

Samsung Gauss Image este un model de imagine generativă care poate crea și edita imagini, le poate schimba stilul și chiar poate converti imagini de joasă rezoluție în rezoluție înaltă.

În timpul primei sesiuni de dimineață, dr. Hyung Won Chung de la OpenAI, o companie de cercetare și implementare a AI, a explicat funcționarea modelelor de limbaj mari (LLM). În timpul discursului său, intitulat „Modele mari de limbaj (în 2023)” a abordat provocările. cu care se confruntă în fiecare etapă, precum și traiectoria lor viitoare.

Apoi Jason Wei, cercetător la OpenAI și autor al lucrării „Chain-of-Thoughts”, a discutat despre modul în care LLM-urile vor conduce la o schimbare de paradigmă în AI prin prezentarea sa, „Noile paradigme în renașterea modelului lingvistic mare”.

În plus, profesorul de la Universitatea din Coreea Hongsuck Seo a prezentat câteva dintre tendințele tehnologiei multimodale AI capabile să proceseze simultan diferite tipuri de date, inclusiv text și imagini, în timpul sesiunii sale, „Towards multimodal conversational AI”.

Samsung Gauss este utilizat în prezent pentru productivitatea angajaților. Va fi extins la o varietate de aplicații de produse Samsung pentru a oferi o nouă experiență de utilizare în viitorul apropiat.

Samsung nu numai că dezvoltă tehnologii AI, ci continuă și cu diverse activități care asigură utilizarea în siguranță a AI. Prin AI Red Team, Samsung continuă să consolideze capacitatea de a elimina și monitoriza în mod proactiv problemele de securitate și confidențialitate care pot apărea în întregul proces – de la colectarea de date la dezvoltarea modelului AI, implementarea serviciilor și rezultatele generate de AI – toate cu principiile de etica AI în minte.