Samsung a organizat miercuri evenimentul Life Unstoppable în cadrul căruia a prezentat mai multe dispozitive noi. Am urmărit live experiența interactivă și am redat mai jos principalele idei privind noile produse. Evenimentul ar fi fost în mod normal la IFA Berlin, dar l-am văzut online datorită situației actuale.

Samsung a utilizat un nou sistem de experiență virtuală pentru a prezenta produse din categoriile de dispozitive mobile, wearables, televizoare, audio și electrocasnice. Pentru a controla toate dispozitivele smart puteți folosi chiar telefonul Samsung Galaxy Note 20.

Prezentarea Samsung a început și au fost anunțate în total peste 25 de produse noi. Evenimentul a început cu dispozitivele electronice din bucătărie. Frigiderele Samsung Bespoke vor fi lansate în Europa în octombrie, prima oară în regiunea nordică și apoi în alte țări. Primul va fi modelul cu o singură ușă și apoi cele mai complexe. Materialele și culorile sunt personalizabile.

Samsung RB7300T

Combina frigorifică clasică Samsung RB7300T are un sistem de răcire uniformă și rezistă chiar și atunci când temperatura exterioară crește mult. Sunt zone care pot fi configurate cu temperaturi diferite pentru diverse tipuri de mâncare. Rafturile de sticlă sunt acum pliabile pentru a face loc unor sticle sau alte lucruri voluminoase. Refturile pentru sticle de vin sau șampanie se pot modifica pentru lapte sau orice alte sticle.

mașină de spălat smart

Următorul produs prezentat este o mașină de spălat smart. Mașina de spălat oferă un panou de control intuitiv cu tehnologie AI, care învață automat setările și ciclurile de spălat preferate. Tehnologia EcoBubble de la Samsung maximizează, de asemenea, eficiența detergentului, amestecându-l cu aer și apă pentru a-l transforma în bule moi. Tehnologia Samsung QuickDrive reduce timpul de spălare cu până la 50%, iar consumul de energie cu 20%. Când mașina de spălat AI este asociată cu noul uscător AI de la Samsung, experiența întregului proces de curățare al hainelor este personalizată de la un capăt la altul.

Galaxy A42 5G

Dispozitivele Galaxy 5G sunt recunoscute, iar Samsung aduce acum nou telefon cu capacitate 5G care se va alătura seriei Galaxy A la sfârșitul acestui an: Galaxy A42 5G. Acesta reprezintă pachetul complet echipat cu toate caracteristicile pe care utilizatorii le pot aștepta de la un dispozitiv din seria A, precum design-ul unic și modern și o nouă dispunere a camerei quad. Galaxy A42 5G prezintă, de asemenea, un ecran Super AMOLED de 6,6 inch și o capacitate de conectivitate instantanee pentru descărcări și streaming-uri super-rapide. Este un dispozitiv care ține pasul cu nevoile utilizatorilor, ajutându-i să surprindă fiecare moment și să-și exprime fiecare trăire. Și evident, va fi extrem de accesibil.

The Sero

Portofoliul Samsung oferă modele de televizoare potrivite tuturor, precum primul televizor din lume gândit pentru interacțiunea cu dispozitivele mobile, The Sero (mai sus). Optimizat pentru a afișa orice tip de conținut pe ecranul său mare printr-o singură atingere a telefonului, The Sero redă instantaneu conținutul de pe telefon la o calitate de imagine QLED.

Samsung rămâne lider în materie de televizoare 8K. Modelul premium Q950 este un televizor revoluționar și un etalon pentru categoria de televizoare, fiind mai subțire ca niciodată – cu ecranul Infinity televizorul prezintă în proporție de 99% doar ecran și un profil uimitor de 15 mm. Pe lângă calitatea impresionantă de imagine și sunet, acesta dispune și de cele mai noi soundbar-uri ale Samsung. Modelele Q950T și Q900T sunt echipate cu tehnologia Q-Symphony care creează un sunet armonios atât prin difuzoarele televizoarelor, cât și prin difuzoarele de soundbar pentru o experiență de divertisment optimă (este compatibil cu televizoarele QLED selectate).

AirDresser

Samsung reinventează îngrijirea hainelor cu AirDresser, un nou aparat inovator care reîmprospătează și igienizează îmbrăcămintea fără a fi nevoie de spălare. Este serviciul tău personal de curățare a hainelor și a cearceafurilor. Odată ce piesa de îmbrăcăminte este agățată în interiorul lui Air Dresser, utilizatorul poate iniția ciclul, așteptând ca sistemul să își desfășoare cursul: Jet Air and Air Hangers eliberează un aer puternic pentru a elimina praful impregnat în țesătură, cu un zgomot minim, astfel încât poate fi folosit oriunde în casă, inclusiv în dormitor. Apoi, JetSteam igienizează hainele pentru a înlătura bacteriile, virușii și alergenii. Infuzând adânc în țesătură aburi cu temperatură ridicată, JetSteam este instrumentul perfect pentru sterilizarea de rutină a hainelor și a altor obiecte de uz casnic, precum lenjeria și jucăriile din material delicat.

Galaxy Fit2

Prezentarea online se mută acum la soluții Samsung pentru fitness și sport. Pentru a răspunde acestei cereri crescute, Samsung a anunțat astăzi un nou dispozitiv portabil, Galaxy Fit2. GO brățară de fitness echipată cu o baterie de lungă durată și cu funcții avansate de monitorizare. Acesta detectează automat și monitorizează până la cinci tipuri diferite de activitate, oferind măsurători de fitness pentru numărul de calorii arse, ritmul cardiac, distanța parcursă și multe altele. Acesta va monitoriza, de asemenea, și modurile de somn, oferind analize zilnice și un scor unic de odihnă. Designul cadranului poate ajuta la reducerea transpirației, iar afișajul 3D din sticlă vine cu peste 70 de opțiuni de interfațe diferite, astfel încât utilizatorii să le poată schimba în funcție de propriul stil. Mai mult, acesta funcționează până la 15 zile și se poate prelungi până la 21 de zile în funcție de setări și condiții, fără a fi nevoie să reîncărcați; astfel încât utilizatorii să se poată concentra asupra obiectivelor de fitness fără să-și facă griji de consumul bateriei.

Samsung a realizat și un televizor pentru grădină, rezistent la ploaie. The Terrace este primul ecran, marca Samsung, construit pentru o experiență de vizionare în aer liber. The Terrace și Terrace Soundbar prezintă un rating de protecție IP55 ce le ferește de condițiile exterioare nefavorabile, precum ploaia, umiditatea, praful și insectele. Terrace Soundbar este echipat cu funcții de Sunet Adaptiv, care analizează conținutul pentru a oferi cea mai potrivită calitate a sunetului. Este partenerul perfect pentru o experiență de divertisment completă. The Terrace prezintă, de asemenea, o tehnologie anti-reflexie pentru a elimina strălucirea și o medie de 2.000 niți privind luminozitatea ecranului, iar calitatea imaginii QLED 4K funcționează perfect în orice opțiune de setare. The Terrace va fi disponibil mai întâi în Germania, Franța, Italia, Spania, Marea Britanie și Elveția pentru modele de 55, 65 și 75 de inch.

The Premiere

Cel mai nou produs de lifestyle este The Premiere, un proiector inteligent care duce divertismentul de acasă la nivelul următor. Acesta este disponibil în modele de 120 și 130 de inch cu ajutorul cărora utilizatorii își pot economisi spațiul din casă, putând fi utilizate oriunde – tot ce le trebuie este un perete. Cu un design minimalist simplu, care se integrează în orice spațiu de locuit, The Premiere este echipat cu un woofer puternic încorporat, un sunet surround Acustic Beam și un laser triplu de ultimă generație, care asigură calitatea imaginii 4K. Premiere LSP9T este primul proiector certificat HDR10+ din lume.

Nevoia unui dispozitiv compact de divertisment devine tot mai importantă și Samsung a prezentat cel mai nou produs în categoria de tablete Samsung, Galaxy Tab A7. Aceasta oferă cea mai bună soluție pentru acest lucru. Ecranul său de 10,4 inch cu margini simetrice și cu un finisaj metalic premium oferă un design elegant și echilibrat. Tableta prezintă în proporție de 80% ecran, iar împreună cu difuzoarele Quad Dolby Atmos și o baterie de lungă durată fac din Tab A7 un dispozitiv excelent, capabil să ofere cea mai bună experiență de divertisment, imagine și sunet. Aceasta este, de asemenea, perfectă pentru copii, dispunând de aplicația Samsung Kids complet nouă, care conține o varietate de conținut educativ. Este prima tabletă 5G lansată de Samsung în Europa.

Evenimentul a fost prezentat pe platforma de jocuri Unreal a Epic Games pentru o experiență virtuală fără precedent. Evident, în condițiile astea nu putea lipsi produsele de gaming și promisiunea Samsung pentru un concurs de gaming în Europa.

Noile monitoare premium Odyssey, G9 și G7, prezintă un ecran curbat de 1.000 de milimetri, un timp de răspuns de o milisecundă și o rată de reîmprospătare de 240Hz, pentru o experiență de gaming imersivă. Ecranul cu tehnologia HDR10+ QLED aduce la viață peisajele din timpul jocului printr-o calitate a imaginii asemănătoare cu realitatea, având luminozitatea și contrastul optimizate. Noul model Samsung Odyssey G5, disponibil acum pentru achiziție în țările selectate, se alătură modelelor premium existente Odyssey.

Samsung CUBE Air Purifier permite filtrarea tuturor particulelor din aer. Samsung Jet este un aspirator cu mâner lung pentru praf, fără zgomote puternice și cu o baterie suplimentară pentru sesiuni mai intense.