Am testat monitorul Samsung S27AM500NR, un display IPS FullHD cu diagonală de 27 de inch. Este perfect pentru activitățile de tip Office, pentru jocuri video, dar și pentru a utiliza telefonul Samsung în modul DEX.

Samsung S27AM500NR

Pro și contra Samsung S27AM500NR

Avantaje:

  • simplu de instalat și utilizat;
  • imagine de calitate;
  • funcții Smart;
  • preț relativ ok;

Dezavantaje:

  • rezoluție standard;
  • specificații de nivel mediu;
  • lipsesc opțiuni de conectivitate standard;

Detalii tehnice Samsung S27AM500NR

Ecran: 27 inch, FullHD, HDR10, 250 cd/㎡, 60Hz
Timp de răspuns: 8 ms
Contrast: 3.000:1
Unghi de vizualizare: 178 grade
Nuanțe de culori: 16,7 milioane
Conectivitate: HDMI, USB, wireless
OS: Tizen
Dimensiuni: 615.5 x 455.4 x 193.5 mm
Greutate: 5.0 kg
Preț: 790 lei la ofertă;

Dă nota ta înainte de a merge mai departe:

Acordă nota ta:
[Total: 2 Media: 5]

Impresii după testare

Samsung S27AM500NR este un monitor pentru fiecare aspect al vieții obișnuite. Este pentru aplicațiile Office comune, pentru temele de la școală sau facultate, pentru activități de recreere. Este destul de bun pentru jocurile de strategie și cele care au grafica oricum FullHD. Este destul de bun pentru vizionat filme prin streaming. Se conectează wireless la telefonul Samsung și poate să redea conținutul. Pentru cei care au DEX, puteți folosi telefonul pe post de computer cu acest monitor.

Funcția DEX Wireless vă permite experiența unui adevărat computer, fară a fi nevoie de unul. De la prima deschidere mi-a detectat telefonul Note 20 Ultra. Puteam conecta la el o tastatură și un mouse prin Bluetooth, iar interfața este similară cu cea a unui computer normal. Poți utiliza aplicații de productivitate, cum ar fi cele pentru conferințe video, documente și browsere, folosind doar monitorul și smartphone-ul. Și pentru a viziona fotografii sau filme pe ecranul mare, trebuie doar să atingeți telefonul și să utilizați modul Vizualizare.

Monitorul are și difuzoare încorporate, așa că puteți vedea filmele direct pe el. Sau clipuri, filmările din concediu, Youtube și multe altele. Evident, puteți accesa o varietate de aplicații de divertisment, precum Netflix, YouTube și HBO, fară a porni PC-ul sau laptopul și vă puteți bucura de meritata relaxare. Datorită unui parteneriat între Samsung și Microsoft, există suita de aplicații Office 365 pe monitor. Puteți lucra direct în Cloud.

Samsung S27AM500NR

Imagine adaptabilă la conținut

Monitorul Samsung S27AM500NR oferă o imagine de calitate, certificată HDR10, care se adaptează automat. Cu Adaptive Picture, un senzor încorporat detectează lumina ambientală și reglează automat luminozitatea. Puteți vedea astfel scene întunecate chiar și în plină zi, fără a fi nevoie să vă stresați și obosiți ochii.

Monitorul include modul de gaming Ultrawide. Setați ecranul la un raport de aspect 21: 9 pentru a descoperi zonele ascunse ale scenelor de joc cu Ultrawide Game View. Puteți seta formatul imaginii pe 21:9 pentru a vedea jocurile cu toată suprafața originală. În timpul unui meci de fotbal veți avea o vedere mai largă a terenului. Atunci când conduceți, drumul va fi vizualizat natural și mai complet.

Asistent vocal

Telecomanda din cutie oferă monitorului Samsung diverse funcții Smart. Puteți vorbi direct cu asistentul sau puteți comuta între aplicații. De asemenea, se poate folosi aplicația SmartThings de pe telefonul mobil pentru a contola monitorul.

Cu Automatic Source Switch Plus, monitorul detectează dispozitivele noi în același timp în care sunt conectate, afișând semnalul fară a caută intrarea corecta din meniu.

Concluzii

Samsung S27AM500NR vă oferă acces la conținutul favorit, imagine de calitate, funcții de conectivitate unice. Are un meniu simplu și poate fi controlat prin asistent vocal sau direct din telefonul mobil. Mi se pare o achiziție bună pentru cei care nu vor să treacă la grafica și conținutul 4K deocamdată.

Galerie foto Samsung S27AM500NR