Am descoperit un serviciu care vă permite să reduceți facturile lunare cu serviciile premium de streaming pentru muzică sau filme. Folosind acest link găsiți o parte din serviciile la ofertă, Aplicând și codul meu de reducere DAND puteți obține un discount suplimentar.Mici probleme rezolvabile

Am testat eu sistemul înainte, să fiu sigur că este totul ok. Problema ar fi că se folosesc conturi shared și utilizatorii care nu sunt obișnuiți cu asta o să aibă probleme. Pot fi conturi în limbi străine pe care nu le cunoști. Am prins un cont în chineză sau altă limbă asiatică și nu pricepeam nimic de pe-acolo. Dar există traducere din Chrome direct sau alte soluții. Puteți cere și alt cont, nu cred că asta e problema. Nu folosiți profilul principal al contului de streaming. Folosiți profilele secundare, vedeți în dashboard. Atunci când vă întreabă cine se uită, nu alegeți niciodată primul profil.

În funcție de regiune este posibil să nu fie disponibile filme sau seriale, iar subtitrări în română nu cred că sunt. În rest, merge orice. Evident, trebuie să țineți minte la ce sezon/episod sunteți pentru că un cont se poate bloca sau se poate schimba parola și s-ar putea să nu găsești ulterior unde ai rămas.

Conturi folosite de mai mulți

Conturile shared sunt folosite de mai mulți utilizatori. Ca și cum ați împărți serviciile cu prietenii. Da, există și șansa ca Netflix sau alții să închidă un cont când mai fac ei campanii. Dar veți primi altul imediat. N-am prins astfel de probleme, însă suportul tehnic va rezolva orice problemă rapid.

Vedeți pe pagina lor prețurile disponibile, toate sunt mai bune decât cele oficiale. Iar nu toate serviciile sunt listate public, unele sunt disponibile doar în dashboard. Altele sunt disponibile doar pentru clienții VIP.

Am văzut pe lângă serviciile de filme (Netflix, HBO, Disney) și alte servicii precum Youtube Premium sau unele de streaming muzică precum Spotify, Deezer, Tidal. Așa că merită o tură pe-acolo. Folosiți codul de reducere DAND pentru un discount suplimentar.

streaming
Sursa foto: https://ro.depositphotos.com/