Am tot zis că vă scriu despre seriale online și am amânat. Acum am ocazia să vă povestesc despre asta și să vă ofer și trei premii – detalii la final. Există soluții pentru a vedea online sau în aplicație atât filmele și posturile TV favorite, dar și serialele. 
AXN Now Telekom TV

Seriale online

Citisem luna trecută un articol în care cineva spunea că apreciază mult serialele online și faptul că le poți vedea fără reclame, economisind timpul pierdut la televizor. Da, sunt de acord. Le poți vedea online când ai tu timp liber, nu trebuie să alergi după ele. Sunt subtitrate și le poți vedea absolut legal. E vorba de seriale disponibile cu opțiunile de Video on Demand, în cazul de față cea anunțată de Telekom pe platforma online TelekomTV.ro. Se pot vedea pe internet sau în aplicație Android sau iOS.

Telekom a lansat de curând în platforma Telekom TV Web & Mobile (și aplicațiile mobile din AppStore și Google Play), în exclusivitate, AXN Now, opțiunea Video on Demand a canalului AXN. Și mai interesant, opțiunea este disponibilă fără costuri suplimentare pentru clienții Telekom de servicii TV . În plus, în luna noiembrie, clienții Telekom TV pot revedea, oriunde şi oricând doresc, fără costuri suplimentare, filmele din seria Războiul Stelelor, în aşteptarea sezonului 7, care urmează să fie lansat în decembrie.

Mie personal îmi plac mai multe dintre serialele AXN. De exemplu, mă uit la Crossing Lines (Polițiști fără frontiere), la Falco, How to get away with murder (Cum să scapi nepedepsit) sau la Medium. Abia am revăzut filmele din seria Star Wars, dar pentru oricare dintre fani este întotdeauna o plăcere să le revadă. Și nu sunt doar astea. Sunt multe seriale, dar și filme care au rulat de-a lungul timpului pe canalul AXN. Sunt filme de aventură, acțiune, comedii și drame, filme de animație și SF, pe scurt, un conținut variat, disponibil la doar un click distanță.
Eu am să testez aplicația și am să revin cu impresii pe tema asta.

seriale online AXN Now

Concurs

Trei dintre cititori vor avea ocazia să primească acces gratuit la tot continutul din platforma telekomtv.ro timp de trei luni. Trebuie să-mi spuneți într-un comentariu la acest articol ce filme seriale urmăriți online, dacă vi se pare o idee bună să urmărești programele TV pe laptop, tabletă sau telefon, dar și ce părere aveți despre TelekomTV și AXN Now. V-ar place să testați așa ceva?

Câștigătorii vor fi anunțați aici, după data de 1 decembrie 2015.