De fapt am mai multe, dar încep cu unul: în cadrul evenimentelor, mai ales business, dar nu numai, mai lăsați încolo prezentările PowerPoint. Mai ieșiți un pic din obișnuit. Uite, la Școala de Vară GPeC am avut parte de o surpriză plăcută. Ne-prevăzută în program și care a prins bine tuturor. În loc să asistăm la “încă o altă prezentare”, am făcut excerciții practice – surpriză plăcută.

Scoala de vară GPeC 2012
Scoala de vară GPeC 2012

Oamenii s-au împărțit pe echipe și au avut de rezolvat probleme concrecte, după trainigul cu Liviu Taloi. O chestie relativ silimară, dar pe alt domeniu, a fost la ultimul SMS Camp. Odată alungi plictiseala din sală – care se va instala inevitabil după primele 10 slide-uri ale prezentării, indiferent cât de abil e speaker-ul. Apoi oarecum îi obligi pe participanți să fie activi, pentru că echipa nu-i va lăsa să stea pe Twitter sau Facebook în timpul exercițiului.

Apoi, vei avea surprize pentru că participanții vor rămâne cu ceva în cap, cu lucruri practice care îi vor ajuta pe parcurs în activitatea lor.  Plus că unii dintre privitorii de pînă atunci vor deveni prezentatori atunci când vor oferi soluția echipei și vor vedea și ei cât de comod și plăcut este să vorbești în fața sălii – pun pariu că data viitoare vor fi mai atenți la astfel de prezentări.

La exercițiul din tabăra GPeC 2012 au ieșit în evidență băieții de la Originals.ro reproducând o discuție dintre “clientul cârcotaș” și angajatul magazinului care vroia să-i răspundă cât mai ok la toate problemele.

Originals.ro - exercitiu de comunicare
Originals.ro – exercitiu de comunicare

 

Galerie foto