Cei de la Raiffeisen și-au mutat recent sediul în Sky Tower, cea mai înaltă clădire de birouri din București (de fapt, din România), iar astăzi au invitat câțiva bloggeri să se întâlnească cu Steven van Groningen, președinte & CEO al băncii, care este și el blogger și pasionat de fotografie. Așa că am făcut multe fotografii de la mare înălțime. Turnul are 137 de metri și 37 de etaje, noi am urcat la 34.

Bucuresti - vazut din Sky Tower - sediul Raiffeisen
Bucuresti – vazut din Sky Tower – sediul Raiffeisen

Raiffeisen au mutat aici mai multe din sediile lor din oraș, cel din Charles de Gaulle și altul din Pipera. Am aflat că sunt acum cam 1.700 de angajați în Sky Tower și în clădirea de birouri de lângă.

Oficialii băncii spun că vor umple clădirea, care este deținută de Raiffeisen Property Holdings International, pînă în 2014.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

Clădirea este între bd. Barbu Văcărescu și bd. Colentina, unde era un dealer auto înainte. Și unde se va construi un nou mall, care încă nu este gata.
Mai jos, camerele foto ale lui Steven van Groningen (mă rog, lipsește un Leica din imagine):

0019

Mi se pare de lăudat deschiderea lor spre social media și zona de blogging. Sunt multe companii – branduri internaționale sau românești – care colaborează cu oamenii vizibili din social media, dar în ultimul an campaniile de la instituțiile financiare sunt tot mai vizibile. Asigurări, bănci, emițătorii de carduri. Au înțeles spre ce se îndreaptă industria.

Galerie foto

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.