Ne vedem online pe 19 ianuarie la evenimentul SocialPedia, o discuție despre blogging în 2021. O întâlnire la care vorbesc alături de Andrei Cismaru și Mihai Vasilescu. La invitația Sabinei Cornovac.

Despre blogging în 2021

SocialPedia revine în forță cu o nouă ediție adaptată noului context, online. Ediția 22 a SocialPedia are loc pe 19 ianuarie 2021, de la ora 18:00, live pe ZOOM. Speakerii acestei ediții sunt: Andrei Cismaru, Mihai Vasilescu, Dan Dragomir, bloggeri, și Alex Dincovici, antropolog și doctor în sociologie.

În 2021, în România există aproape 100.000 de bloguri, dintre care doar aproximativ 2000 postează conținut măcar o dată pe săptămână și doar aproximativ 400 scriu de peste 20 de ori pe lună. S-a spus că blogurile sunt pe moarte sau că nu mai are niciun sens să pornești unul. Cu toate acestea, bugetele de marketing se îndreaptă constant către bloggerii care scriu calitativ și constant și care au reușit să strângă în jurul lor comunități fidele și dedicate.

Invitații SocialPedia 22 vor discuta despre toate aceste lucruri și vor încerca să răspundă la întrebări precum:

  • Mai merită să scrii pe blog în 2021?
  • Cum s-au schimbat blogurile din 2006 până acum?
  • Primele 2 mari campanii pe bloguri în România s-au desfășurat în august 2007 (conform Zoso.ro). Cum a evoluat piața de atunci?
  • Ce presupune munca din spatele unui blog în 2021?
  • Cum ne-a schimbat pandemia modul de viață?

Biletele sunt disponibile online și pot fi cumpărate de aici.

Eveniment powered by KISS FM
Parteneri Media: Zile si Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, MORE Networking, IQool, Flawless, SocialWeb, ASC

Despre SocialPedia

SocialPedia este un proiect educațional dedicat tuturor pasionaților și specialiștilor în digital din România. Premiat la Webstock 2018, proiectul s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului. Obiectivul nostru? Sã contribuim la creșterea calitativă a comunității de social media din țară.