Hop a apărut un nou clasament al influencerilor, acum ediția de Twitter. Detaliez mai jos problema. După ce băieții de la Zelist au uitat de mine odată cu mutarea pe noul domeniu, așa că de pe 25 am ajuns pe 150 acolo (nu că ar conta) mă bucur să văd că sunt pe locul 10 în clasamentul detaliat aici. Nu săriți în sus de bucurie, nici nu săriți cu înjurăturile, nu eu am făcut clasamentul și nici nu cred că este corect și fair play. Am vrut doar să consemnez informația.

 

Top Twitter

Clasamentul e un amalgam total de vedete, clasici în viață și tinere speranțe, în ce ordine vreți să o luați. Habar n-am cum este realizat, eu nefiind de altfel foarte activ pe Twitter. Să vă zic acum și care e informația lor oficială.

ads

Clasamentul este realizat de PeerIndex.com și va fi prezent pe portalul Apropo.ro. Analiza va genera un top al utilizatorilor români de Twitter cu cel mai mare potențial de influență. Algoritmul ia în calcul pentru măsurarea influenței, dincolo de numărul de prieteni sau followers, interacțiunile pe care fiecare utilizator le generează cu aceștia și mai ales scorul individual al fiecăruia din cei cu care interacționează.