Admir companiile care au campanii responsabile, mai ales cei care fac lucruri concrete pentru românii care au chiar nevoie. Una dintre aceste companii este E.ON, susțin iar campania sa Dăruiește Lumină. Până acum au contribuit cu 800.000 kWh pentru cei care au nevoie de ajutor.

Vă invit și pe voi să sprijiniți noua ediție a campaniei #DaruiesteLumina, care se desfășoară anul acesta până în Ajun de Crăciun. Derulată sub sloganul “Dăruiește în felul tău”, ediția din acest a campaniei #DaruiesteLumina pune la dispoziția românilor trei modalități diferite de a face bine, prin intermediul rețelelor sociale:

Oricum veți alege să luați parte la campanie, E.ON va contribui cu 50 kwh pentru fiecare mesaj. Folosiți  hashtag-ul #DaruiesteLumina ca să poată fi găsite toate mesajele din social media. Menționați instituția pe care doriți să o ajutați, dintre cele zece participante la campania din acest an.

Proiectul „Dăruiește Lumină” a pornit din dorința de a-i aduce laolaltă pe oamenii care vor să ajute alți oameni. Pe românii care cred că lucrurile se schimbă, încet și sigur, odată ce ne aducem contribuția proprie. Pe cei care știu că lumina și căldura vin din suflet, așa că e important să le și dai mai departe. Până acum, împreună, am contribuit cu 800.000 kWh pentru cei care au nevoie de ajutor și vrem să continuăm să Dăruim speranță. Am ajuns la cea de-a șasea ediție a campaniei Dăruiește Lumină, campanie derulată de E.ON România, și vrem să facem și mai mult. Împreună putem ajunge la 1.000.000 kWh dăruiți.

Începând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 11,8 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială în comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative ridicându-se la aproximativ 280.000.