În această iarnă, Telekom Romania are super-oferte cu smartphone-uri de top la 0 euro împreună cu abonamente cu minute naționale și net nelimitat și vouchere Blue Air cadou în valoare de 100 euro. În plus, operatorul susține educația în mediile dezavantajate prin intermediul parteneriatului cu Teach For Romania, un ONG care caută și pregătește oameni valoroși, cu sau fără experiență anterioară de predare, pentru a deveni profesori în învățământul de stat, pentru copiii din medii vulnerabile.


Oferta comercială

Printre modelele de smartphone disponibile în promoția Telekom, ce se desfășoară în perioada noiembrie – decembrie, se numără:

  • Samsung A10
  • Samsung A20e
  • Samsung A30s
  • Huawei Y6 2019
  • Huawei Psmart Z
  • Huawei P30 lite

Oferta este valabilă pentru abonamente Mobil 10 (abonament de 12 euro pe lună) sau Mobil 12 (care costă de fapt 14 euro pe lună) în funcție de caz. Un astfel de abonament oferă comunicare nelimtiată în rețea și în România. Acum vine cu bonus de Internet nelimitat la viteze 4G (pînă la 4GB în roaming). Abonamentul Mobil 12 include nelimitat minute și SMS naționale, dar are și el internet nelimitat 4G și 3GB în roaming.

ads

Donație pentru educație

La fiecare nou abonament pentru 24 de luni cu smartphone, achiziționat în perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2019, Telekom va dona 1 euro către programul Teach for Romania.

Acest program de leadership în educație își propune să ofere acces la educație pentru toți copiii, în special pentru cei din comunitățile vulnerabile și să determine schimbarea în bine în aceste comunități. Printr-un proces de recrutare și selecție riguros sunt aduși în program oameni valoroși, cu sau fără experiență anterioară de predare, ce beneficiază de o pregătire constantă și complexă pe parcursul celor 2 ani de program. Ei sunt de la început integrați în sistemul public de învățământ, în ciclurile primar și gimnazial, pentru a preda ca învățători și profesori în școlile din comunitățile vulnerabile (provocări socio-economice, etnice, rezultate slabe la învățătură, rate ridicate de absenteism). Sunt zone cu potențial considerabil de dezvoltare și unde este nevoie de cadre didactice dornice să producă transformări pozitive. Învățătorii/profesorii sunt evaluați în funcție de progresul elevilor la clasele la care predau și impactul lor în comunitate.

La finalul celor doi ani, învățătorii și profesorii sustinuți de Teach for Romania au posibilitatea de a-și continua activitatea în sistemul educațional formal ca învățători/profesori, sau de a migra către domenii conexe, din care pot susține reforma sistemului educațional românesc (cursuri către alti profesori din sistem, antreprenori în educație, administrație școlară, instituții și organisme cu rol și implicare în sistemul de educație). Aceștia sunt consiliați și ajutați în dezvoltarea proiectelor de impact în educație și comunitate cu ajutorul organizațiilor partenere și echipei Teach for Romania. De asemenea, ei devin parte a rețelei globale Teach și beneficiază de sinergiile oferite de apartenența la o rețea globală în educație.

România chiar are nevoie de astfel de inițiative, educația este baza de la care putem crește și putem spera la un viitor mai bun. Iar astfel de oferte care susțin cauzele bune nu pot fi decât lăudate.