Temele WordPress sunt nenumărate, dar e greu să găsești acul în carul cu fân. Vreau să schimb layout-ul la blog și din lipsă de timp nu găsesc ceva interesant și util. Vreau un design curat, simplu, fără briz-briz-uri, dar nu pe modelul blog, ci tech-blog. Vreau un cod curat, optimizat, fără javascripturi în header, fără gif-uri și PNG-uri inutile, fără elemente care îngreunează încărcarea.
Mesajul e mai degrabă pentru agențiile care au chef de un astfel de proiect, dar aș colabora și cu un freelancer, dacă îmi place cum lucrează.

Wordpress theme
teme WordPress

Teme WordPress

Aș prefera o temă WordPress lucrată de la zero. Este cu totul altceva și un programator poate lucra din start fiecare element astfel încât să fie cum trebuie. Doar că trebuie să fie genul CMS, nu blog simplu.

În plus, dacă știți teme mișto de WordPress care credeți că ar merge cumpărate, dați cu link-urile în mine 🙂

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !