Am avut ocazia să văd un nou gadget interesant: Tenda Beli SS9, întrerupător smart cu care poți să dai lumina mai încet sau mai tare. Spre deosebire de întrerupătorul smart clasic, noul model include potențiometru, seara puteți scădea intensitatea luminii. Evident, asta reduce consumul electric, un lucru pozitiv în ultima perioadă.

Pro și contra Tenda Beli SS9

Avantaje:

  • simplu de instalat și utilizat;
  • control din aplicația mobilă;
  • are comenzi vocale prin asistent;
  • preț avantajos;

Dezavantaje:

  • aplicația pentru Beli diferă de cea pentru routere Tenda;

Detalii tehnice Tenda Beli SS9

Wi-Fi: 2.4 GHz
Aplicații: iOS sau Android
Asistent: Google sau Alexa
Voltaj: 200-240V~, 50Hz
Sistem: necesită fir nul
Putere: 220-300 W
Preț: 190 de lei

Dă nota ta înainte de a merge mai departe:

Acordă nota ta:
[Total: 0 Media: 0]

Impresii după testare

Evident că nu am scos întrerupătorul clasic pentru a monta acest device. Nu încă. Am în plan să fac asta pentru toate camerele, pentru un control mai bun al consumului. Dar asta se va întâmpla după ce reușesc să schimb odată toate întrerupătoarele și toate prizele cu unele smart. Mai durează o perioadă. Modelul Tenda Beli SS9 poate fi folosit cu succes în living, dar și în dormitor. Cu o simplă rotire, comandă din aplicație sau comandă vocală poți reduce lumina sau o poți intensifica, după cum este atmosfera momentului. Este un pic mai bine decât simplul întrerupător banal.

Din aplicație se pot face diverse automatizări. De exemplu la o anumită oră să se stingă de tot. La o anumită oră să se aprindă. Luminozitatea să crească de la 1 la 100%. Și multe alte scenarii de acest gen. Poate fi controlat și de la distanță, prin internet. Dacă ai uitat lumina aprinsă o poți închide. De-aia e bine să ai și priză smart la mașina de călcat.

Aplicația Tenda permite să vezi statusul prizelor și întrerupătoarelor în fiecare moment, oriunde ai fi. Se pot defini încăperile și holurile și apoi le puteți controla și vocal.

Concluzii

Tenda Beli SS9 arată bine, are un design simplu din plastic premium. Este ușor de instalat și ușor de controlat. Poate fi controlat prin comenzi vocale. Are un preț bun și nu necesită mari bătăi de cap. Pe scurt, vă face viața mai bună.

Galerie foto