Samsung a lansat la CES 2022 și noul videoproiector portabil pentru divertisment botezat The Freestyle. Este primul dispozitiv portabil pentru vizionare de conținut video și audio. Abia aștept să îl testez și până atunci vă arăt mai jos top 5 lucruri care îmi plac la acest gadget special.

 1. Flexibilitatea

 2. The Freestyle este un videoproiector, o boxă inteligentă și un dispozitiv de iluminare ambientală, toate într-un singur dispozitiv ușor și portabil. Cântărește doar 830 de grame, este alimentat prin mufa USB Type-C și are boxe încorporate. Poate proiecat un ecran cu diagonala de 254 de centimetri.Spre deosebire de videoproiectoarele convenționale, sub formă de cutie, Freestyle are un suport flexibil care permite rotirea până la 180 de grade, permițând utilizatorilor să urmărească videoclipuri de înaltă calitate oriunde – acesta putând fi așezat pe masă, podea, perete sau chiar pe tavan – fără a fi necesar un ecran separat.

 3. Tehnologiile de imagine
  The Freestyle vine cu funcții de auto-keystone și auto-leveling, tehnologii aduse de pe dispozitivele de ultimă generație din industrie. Ajustează automat ecranul la orice suprafață, în orice unghi, oferind de fiecare dată o imagine perfect proporțională. În plus, funcția de focalizare automată îi permite lui Freestyle să afișeze o imagine clară pe orice suprafață, în orice unghi, până la 100 de inci în dimensiune. Atunci când nu este folosit ca proiector pentru a transmite conținut, The Freestyle oferă un efect de iluminare ambientală datorită funcției „ambient mode”. Analizează inteligent muzica pentru a asocia efecte vizuale care pot fi proiectate pe perete, podele și oriunde altundeva.
 4. Tehnologii de sunet
  Freestyle are în componență un radiator dublu care permite un bass clar și profund, fără distorsiuni, iar capacitatea sa de a reda sunetul la 360 de grade le permite utilizatorilor să se bucure de o experiență sonoră de calitate cinematografică, indiferent unde se află. The Freestyle este, de asemenea, o boxă inteligentă. Pentru a fi ultra-portabil, dispozitivul este compatibil cu baterii externe care acceptă USB-PD și ieșire de 50 W/20 V sau mai mult. Este primul “ecran portabil” care funcționează atunci când este conectat la o priză standard E26 fără a fi nevoie de cablare suplimentară, pe lângă compatibilitatea cu opțiunea clasică a prizei de perete.
 5. Funcții Smart
  Mai mult, oferă funcțiile Smart TV disponibile pe televizoarele inteligente Samsung. Vine cu servicii de streaming încorporate și funcții de mirroring și casting compatibile atât cu dispozitivele mobile Android, cât și cu iOS. Este primul proiector portabil din industrie care este certificat de către principalii parteneri OTT la nivel mondial, oferind utilizatorilor cea mai bună experiență de vizionare a conținutului.
 6. Distracția
  Samsung va vinde ;i un accesoriu de bază care va permite să înșurubați The Freestyle într-un soclu standard pentru bec E26. Practic, îl instalezi în living în loc de lustră și ai pe loc o adevărat discotecă – atât muzică, cât și ambianță. Este o propunere unică și n-am mai întâlnit dispozitive de genul ăsta până acum. Sunt convins că va fi sufletul petrecerii data viitoare când vă întâlniți cu prietenii.
  Abia aștept să văd când ajunge dispozitivul în România și sper să ajungă și la test. Revin cu informații cum apar detalii pe tema asta.

Precomandă proiectorul Freestyle și primești cadou o husă de transport și un voucher de 1.000 de lei pentru alte achiziții.