Tocmai ce am terminat review-ul Samsung Galaxy S21 Ultra și am fost super-încântat de noul flagship. Mă bate gândul să fac trecerea de la Note 20 Ultra la acest vârf de gamă din 2021. Sunt încântat de ecran, camera foto nu prea are rival, iar autonomia a fost foarte bună.
Galaxy s21 ultra_
Acest articol face parte dintr-o campanie de comunicare Samsung România. Puteți cumpăra telefonul de aici.

Top 5 motive pentru a alege Ultra

  1. Un display AMOLED fără rival. Acest model este singurul din noua gamă care aduce un ecran Dynamic 2X cu diagonala de 6,8 inch și rezoluția QuadHD+. Este cel mai smart display creat de Samsung. Utilizatorii nu mai trebuie să decidă între rata de refresh de 120Hz sau reozluție maximă. Pe Galaxy S21 Ultra, le pot alege pe ambele. Rata de refresh se ajustează automat la tipul de conținut pe care îl vizionați, de la 10Hz la 120Hz. Astfel se echilibrează și consumul de energie al bateriei. Comparativ cu Galaxy S20 Ultra, noul model oferă o imagine cu 25% mai strălucitoare la o lumină maximă de 1.500 niți. Cu un raport de contrast îmbunătățit cu 50%, ecranul oferă imagini clare, chiar și atunci când vă aflați în exterior. Galaxy S21 Ultra vine cu protecția Comfort Shield, pentru a reduce oboseala ochilor.
  2. Camera foto aduce și senzori unici, dar și funcții speciale. Galaxy S21 Ultra oferă cel mai avansat sistem de camere, astfel încât să puteți face fotografii la nivel profesionist. Camera de pe spate are senzorul normal wide de 108 megapixeli, un senzor ultra-wide și dual telephoto (3x și 10x). Pentru prima dată, pe un smartphone Galaxy, puteți filma 4K la 60 fps pe toate obiectivele, și pe cea din față, dar și cu cele de pe spate- calitatea rămâne aceeași. Senzorul Bright Night îmbunătățit al Galaxy S21 Ultra este un pas important pe care Samsung îl face când vine vorba de fotografia în condiții de lumină slabă. Cu Night Mode îmbunătățit – reducerea zgomotului de imagine și tehnologia Nona-binning de 12 MP – puteți surprinde fotografii precum o cameră slab luminată sau un peisaj pe timp de noapte – rapid, la calitate excelentă.
  3. Nou procesor, mai puternic. Exynos 2100 este cel mai avansat procesor care a fost utilizat pe un dispozitiv Galaxy. Oferă viteză de procesare mai mare, calcul avansat și o eficiență energetică mai mare. Iar când bateria se descarcă, Galaxy S21 Ultra poate ajunge la o încărcare de 50% în doar 30 de minute. Acest model este securizat de Samsung Knox Vault, platforma proprie Samsung de securitate de nivel chipset (SoC). Prin adăugarea de memorie securizată, rezistentă la manipulare, Samsung Knox Vault adaugă un nou nivel de protecție lui Galaxy S21.
  4. Aduce S-Pen. Productivitatea și creativitatea cunosc noi dimensiuni cu ajutorul S Pen-ului, care vine pe seria Galaxy S pentru prima dată. Modelul include acum tehnologia Wacom. De la desen, la luarea de notițe și până la editarea fotografiilor și semnarea documentelor, vă puteți bucura de experiența oferită de S Pen pe Galaxy S21 Ultra. Se poate utiliza un S Pen existent de la Galaxy Note sau Galaxy Tab sau poate fi cumpărat un S Pen separat cu o carcasă compatibilă.
  5. Preț mai bun decât S20 Ultra la lansare. Anul trecut, modelul flagship sud-coreean, Galaxy S20 Ultra, avea un preț de pornire de 6.500 de lei, iar versiunea de top costa 7.500 de lei. Anul acesta avem un Galaxy S21 Ultra actualizat care costă 6.099 lei în varianta de bază, 6.299 pentru varianta de 256GB, precum și 6.899 lei pentru versiunea de top. Având în vedere toate tehnologiile actualizate, îl recomand cu căldură. Mergi direct la magazin.