Update: Concursul s-a încheiat cu 212 comentarii.
Update 2: Gata și tragerea la sorți.

Atunci când aveți nevoie de încărcătoare pentru telefoane Samsung, fiți atenți să fie compatibile cu tehnologia Super Fast Charging. Acum majoritatea terminalelor companiei sud-coreene sunt compatibile cu încărcarea rapidă pe care modelele mai vechi și mai ieftine nu o aveau.
+ La final, găsiți și un concurs rapid cu trei premii pentru cei care sunt atenți la textul acestui articol.

Samsung EP-TA800

Încărcător Samsung EP-TA800

Samsung EP-TA800 (link 1) este încărcătorul de 25 W care pe vremuri venea în cutia Samsung Galaxy S10 5G. Mai precis, este primul încărcător USB-C de la Samsung. Acceptă USB PD și modul de alimentare programabilă (PPS) care reduce puterea de ieșire dacă simte că ar putea încălzi telefonul. Este suficient de bun pentru a încărca și terminalele iPhone, dar și orice alt smartphone care are viteze de încărcare până în 25W. Dispozitivele care nu suportă încărcare rapidă, vor folosi încărcarea normală (5V/3A).

Telefoanele flagship Samsung acceptă toate încărcarea rapidă de ceva vreme, dar compania aduce acum tehnologia de încărcare super rapidă pe tot mai multe dispozitive. Veți găsi caracteristică prezentă pe dispozitive de gamă medie precum seria Galaxy A.
Deși Samsung a prezentat pe terminalele Ultra tehnologia de 45W, aceasta nu a început deocamdată să fie prezentă și pe alte modele. Probabil vor trece pe viitor, pe măsură ce rivalii actualizează tehnologia și o fac tot mai rapidă. Folosirea unui adaptor de 45 W va reduce cu aproximativ șapte minute la o încărcare completă a unui telefon Samsung Galaxy, față de un adaptor de 25 W.
Încărcarea super rapidă a înlocuit vechea tehnologie de încărcare rapidă adaptivă a Samsung, care oferea o putere maximă de 18 W.

Alte încărcătoare pentru telefoane Samsung

Puteți găsi la un loc mai multe modele de încărcătoare pentru telefoane Samsung (link 2), atât cu USB-A, cât și cu USB-C, cu tehnologie Super Fast Charging sau cu încărcarea de 45W, dar și modelele mai vechi, fără încărcare rapidă.

Eu prefer deseori încărcarea wireless și sunt pe site destule modele care permit încărcarea fără fire. În plus, am găsit acolo și modele care au atât USB-A cât și USB-C pentru a încărca mai multe dispozitive simultan. Pentru cei care au nevoie, vă recomand să apelați la un încărcătoare auto.

Concurs !

Puteți câștiga cu un singur comentariu unul dintre cele trei pachete care includ: încărcător Samsung + cablu USB-C + baterie externă Samsung de 10.000 mAh.

Răspunde într-un comentariu la acest articol la următoarea întrebare:

– din ce serii de telefoane Samsung fac parte modelele care se pot încărca cu Super Fast Charging de 25W?

Citiți textul articolului și nu copiați răspunsuri de la alții: vor câștiga doar cei care răspund corect. Comentariile de pe Facebook nu intră în tragerea la sorți.

Concursul este activ până pe 22 iunie, ora 23:59. Ne vedem pe 26 tot aici cu rezultate tragerii la sorți.