Am avut ocazia să testez și varianta de translator electronic Vasco Translator M3, un dispozitiv mai compact decât V4, dar la fel de puternic. Am rămas impresionat de conexiunea rapidă, de traducerea corectă, dar și de autonomia obținută. Ca de obicei vă ofer codul de reducere Dan5 pentru un discount suplimentar de 5%, pe site-ul oficial.

Pro și contra Vasco Translator M3

Avantaje:
– traducere vocală în +70 de limbi;
– cartelă SIM cu internet gratuit în 200 de țări;
– 96% precizie a traducerii;
– autonomie peste 7 zile;

Dezavantaje:
– în unele zone nu este acoperirea perfectă;
– nu este tocmai ieftin, folosiți codul de reducere Dan5;

Detalii tehnice Translator electronic Vasco Translator M3

Display: LCD IPS 2 inch, 240*320 px QVGA
Procesor: MT6737V/WM Quad-core CA53 1.1GHz
Memorie: 1 GB RAM
Stocare: 16 GB
Conexiune: 4G
WiFi: 2.4 GHz
Baterie: 1700 mAh
Dimensiuni: 49 x 125 x 13 mm
Greutate: 88g
Input căști: mini jack (3.5 mm)
Input USB: USB tip C

Dă nota ta înainte de a merge mai departe:

Acordă nota ta:
[Total: 4 Media: 5]

Pe scurt despre Vasco Electronics

Compania Vasco Electronics a fost înființată în 2008. Principalul obiectiv a fost dezvoltarea unui translator electronic, care să aibă acces la dicționare electronice.

Abia în 2013 a fost lansat primul Vasco Translator, care a fost urmat de primul Vasco Traveler. Ambele dispozitive combinau funcții de traducere cu soluții de navigație pentru călătorie. Mai târziu, în 2015, compania a început să-și vândă produsele prin primul magazin online al Vasco Electronics stabilit în afara Uniunii Europene – în Statele Unite ale Americii.

Produsele create de Vasco Electronics au câștigat premii și au fost apreciate. La începutul anului 2020, compania a fost selecționată pentru Global Mobile Awards. Vasco Translator M3 a câștigat premiul Red Dot Design Award în 2021 datorită faptului că este un dispozitiv convingător din punct de vedere estetic și funcțional.

Impresii după testare

Dispozitivul translator electronic este mai compact și ușor comparat cu modelul Vasco V4 testat de mine anul acesta. Are un ecran de 2 inch în loc de cel de 5 inch pe modelul anterior. Totuși, păstrează toate funcțiile inteligente și se descurcă în orice situație. Mai mult, vine cu funcția specială TranslaCall: traducerea unor apeluri audio la distanță. Știu că la celălalt model s-a spus că prindea mai greu discuțiile prin speaker. Aici, traducerea vă este asigurată de funcția specială.

Genul ăsta de tehnologie este ideală atunci când ai un apel de la un partener de afaceri, dar care vorbește limitat engleza sau franceza sau limba pe care o cunoști și tu. Sigur, în general și în discuțiile politicoase despre vreme, vă descurcați. Dar detaliile de afaceri sunt complicate.

Vasco Translator M3 înțelege perfect ce spune partenerul de afaceri din China. TranslaCall este o funcție dezvoltată pentru traducerea apelurilor telefonice și o caracteristică unică, total nouă pe piața de traducere.

Iar acuratețea traducerii este de până la 96%. Poți vorbi cu persoane din străinătate fără emoții, chiar dacă nu ai fost atent la orele de limbi străine din școală.
Acest translator electronic oferă conectivitate GSM în aproape 200 de țări și nu necesită neapărat WiFi decât dacă acoperirea nu este foarte bună. De asemenea, vă scapă de grija continuă privind bateria telefonului propriu. Da, există aplicații de tradus pe telefon, există Google Translate, dar experiența nu se compară. Cu echipamentul dedicat folosiți mai multe motoare de traducere și nu mai consumați bateria dispozitivului pentru a face diverse erori cauzate de Google Translate.
Mai mult, aparatul se conectează și în țările din afara UE, unde roaming-ul este oricum prea scump pentru a merita să folosești telefonul propriu. Iar conexiunea oferită este gratuită și oferită pe viață, odată ce ați cumpărat terminalul.

Include chiar și cameră foto pentru a traduce semnele de circulație, panourile cu indicații și meniurile de la restaurant. Dispozitivul translator electronic este mai compact și mai ușor decât orice smartphone. Și nici nu consumă prea tare bateria. Autonomia este de 180 de ore, trece de 7 zile lejer. Este un dispozitiv modern, solid, compact și ușor de folosit. Poate fi comandat în șase versiuni de culoare.

Concluzii

Un translator electronic Vasco Translator M3 este dispozitivul perfect pentru cei care călătoresc în delegații sau în vacanțele dese cu care ne-am obișnuit în ultimii ani. Astfel de gadgeturi nu pot lipsi din bagaj dacă plecați în țările exotice din Africa, Asia sau America de Sud. Deși poate fi util și dacă mergeți doar până în Bulgaria.

Este un traducător ideal dacă aveți apeluri online, participați la ședințe web sau negocieri cu cei din afară. Are autonomie bună, traduce în timp real, cu greșeli minime. Poate fi cumpărat de pe site-ul oficial – folosiți codul meu Dan5 pentru o reducere de 5%.

Galerie foto