Am scos din cutie Hammer Energy, un nou model de telefon de la firma poloneză MyPhone, un model mid-range cu preț bun, dotări de top și rezistență maximă. Pun mai jos câteva impresii și la final aflați ce trebuie făcut pentru a fi câștigat.

Dați play, concursul este DOAR pe Youtube!

Detalii tehnice

Ecran: 5 inch, 1280×720 pixeli
Procesor: Quad Core la 1.5 GHz
Memorie: 2GB
Stocare: 15GB
Sistem de operare Android 8.1 Oreo
Tip: Dual SIM
USB: MicroUSB v2.0
Port: Jack 3.5 mm
Camera foto: 8 megapixeli
Camera selfie: 2 megapixeli
Baterie: 5000 mAh
Rezistența: IP68
Preț: 1.000 de lei

Hammer Energy

Hammer este brandul de telefoane rezistente al companiei myPhone. Anterior am testat doar Hammer 2+, un telefon rezistent modest. Acum vorbim de un smartphone rezistent, cu toate dotările unui telefon bun, cu preț sub 1.000 de lei.

  • telefoanele rezistente sunt tot mai căutate, pe măsură ce toți oamenii folosesc smartphone, încep să se lovească de problemele obișnuite, ecrane crăpate, scăpat telefonul în apă, în  toaletă, în ciorbă, zgâriat de la chei și așa mai departe. Oamenii află apoi că toate aceste probleme nu se rezolvă pe garanție, ci contra cost și atunci caută următoarele modele să fie cât mai rezistente;
  • Hammer Energy are ca atuu principal o baterie masivă de 5.000 mAh, destul să vă țină multe zile dacă nu vă jucați sau vă uitați într-una la filme. Revin cu un review complet, dar cred că autonomia va fi foarte bună.
  • Procesorul este quad-core la 1.5GHz, deci nu este tocmai un telefon de gaming, dar cred că poate rula decent orice aplicație Android vreți voi. Modelul testat de mine este actualizat la Android 8.1 și nu 7.0 cum apare în magazin. Are 2GB de RAM și 16 GB de stocare, destul de puțin în 2018, dar țineți cont că este un telefon ieftin și rezistent în același timp. Probleme mari sigur nu o să aibă.
  • Camera foto încorporată are un senzor de 8 megapixeli, o testez și pe aceea și revin cu informații. Camera selfie este de doar 2 megapixeli, deci nu vă bazați prea tare pe ea.
  • Este un telefon dual-SIM și urmează să vedem ce alte surprize mai ascunde, din câte am înțeles nu ar avea slot de card, dar mai verific informația asta.
  • Ecranul este de 5 inch cu rezoluția 1280×720 pixeli, adică HD, este destul de ok fiind mai compact.
  • Telefonul este destul de rezistent, într-o carcasă solidă și cauciucată, cred că rezistă bine și sub apă, mufele sunt cam acoperite. Are însă USB 2.0, modelul vechi, nu a trecut la Type-C. Are însă mufă de căști, 3.5 mm jack, bineînțeles că are WiFi și Bluetooth.
  • Revin cu un review complet după încheierea concursului.

CONCURS

Pasul 1, te abonezi pe canal.
Pasul 2, mergi pe Youtuhe și comentează acolo, altfel nu contează! Răspunde la întrebările:
– cum te-ar ajuta un telefon rezistent ?
– ai cumpăra un smartphone de 1.000 de lei?
– cum ți se par dotările tehnice pentru acest model ținând cont de preț?

Concursul este activ pe Youtube pînă pe 23 noiembrie 2018 ora 23::59. Dacă vă place, puteți rămâne la curent cu concursurile prin acest newsletter de mai jos.

Newsletter concursuri!


Rămâi la zi cu concursurile!

* trebuie completat