Am tras la sorți câștigătorul concursului MyPhone Pocket 18×9 și găsiți în video și câștigătorul și următorul concurs. Se va desfășura și ăsta doar pe contul de Youtube.
Detalii despre concurs la finalul acestui text, la rubrica cu același nume.

UPDATE:

Deși am spus clar că se comentează doar pe Youtube, mulți ați postat aici 🙁  Atenție la cerințe!

Primul câștigător este autorul comentariului nr. 32 (Cristina Tur), iar al doilea comentariu câștigător este nr. 49 (Eduard Edi) din lista excel – o găsiți pe filmare.
Felicitări și mult succes la următoarele. Tragera la sorți e la finalul acestui clip:


Telefonul mi-a fost trimis la test de către producătorul MyPhone. Găsiți toate detaliile despre acest model aici.

Detalii tehnice myPhone Hammer 2+

Display: 2.2″
GSM: 850/900/1800/1900MHz
Internal memory: 32MB
Memory cards: microSD card slot up to 8GB
Camera: 2Mpx
Battery: 1450 mAh
Dual SIM: Yes
Bluetooth: 2.0
USB: microUSB
Dimensions: 126x58x17.5mm
Weight: 158 g
Other: IP67, FM radio, flashlight, alarm clock, calculator
Colour: Black, orange
Preț: cam 277 lei

Telefon rezistent myPhone Hammer 2+

Nu am testat foarte multe telefoane rezistente, mai mult terminale care rezistă sub apă, un mare trend pe care l-au adus producătorii de terminale în ultimii ani. Am văzut la câteva evenimente telefoanele rezistente Cat și rivalul lor principal, Energizer. Modelul oferit însă de myPhone pentru acest concurs este low-end, un telefon ieftin și rezistent. Pe site-ul lor este numit telefon blindat, expresie care mi s-a părut amuzantă.

Terminalul este certificat IP67 și are un design special care îl face mai rezistent la lovituri. Pe scurt, datorită exteriorului, suportă căderi chiar pe ciment, rezistă la apă pînă la 1 metru și de asemenea este protejat față de praf. Este un telefon pentru cei care merg mult pe munte, lucrează în medii dure, pentru șantier, pentru cei din industrie și așa mai departe. Oricum, decât smartphone care vă distrage atenția și este mereu în pericol să cadă pe jos, mai bine un telefon rezistent și ieftin.

Hammer 2+ are un ecran de 2.2 inch, butoane clasice, cameră foto, radio FM, lanternă și player de muzică și video. Are un slot de carduri de memorie care suportă microSD de pînă la 8GB, deci se pot pune și filmulețe, clipuri și altele. Bateria integrată este de 1.450 de mAh, ceea ce la ecranul său este destul de ok. Nu are foarte multe aplicații, dar am găsit soluție pentru Facebook și pentru email. Dar nu are WiFi, ci doar conectivitate 3G prin SIM. Apropo, este dual-SIM.

Prețul din magazinele unde l-am reperat este de circa 277 de lei. Nu prea se găsește peste tot, dar urmează să fie mai prezenți în România.

Concurs

Înainte de orice, pentru a rămâne conectați la concursuri și să aflați mai multe despre telefoane trebuie să dați subscribe la canalul meu de Youtube. Cei care nu o fac, nu vor intra în tragerea la sorți.

Cerința 2: răspundeți pe Youtube (click) la întrebarea:

– ce vă atrage la un telefon rezistent – faptul că îl puteți scăpa pe jos? Faptul că este rezistent sub apă ? Faptul că poate fi luat la plajă sau puteți lucra în condiții dificile? Fiecare cu răspunsul lui, nu faceți copy+paste! Nu răspundeți pe blog, nu comentați pe Facebook, nu intră în tragerea la sorți.

Cei care nu răspund la întrebare nu intră în tragerea la sorți. Sunt două telefoane Hammer 2+ oferite ca premiu.
Concursul este deschis pînă pe 4 septembrie ora 23-59. Obligatoriu subscribe la canalul meu !

Galerie foto