Vernee Apollo, primul lor smartphone pregătit pentru VR, are un preț foarte bun, iar astăzi vă ofer și posibilitatea de a câștiga o reducere suplimentară și un premiu oferit de companie.

vernee

Vernee Apollo

Compania Vernee este în top 10 branduri cunoscute din China, are produse foarte bune și accesibile. Modelul lansat recent, Vernee Apollo, are un ecran de 5.5 inch cu rezoluție 2K (2560×1440 pixeli), procesorul nou cu 10 nuclee Mediatek Helio X25, cu nuclee la 2.5GHz, 4GB de RAM, stocare internă de 64GB și carduri de memorie, dar și cameră foto de 21 de megapixeli cu senzor Sony, camera frontală de 8 megapixeli, baterie integrată de 3.180 mAh.

Prețul de vânzare este de 300 de dolari, dar voi puteți fi printre cei care obțin o reducere suplimentară de 50 de dolari. Este totul la noroc, dar dacă intrați pe site-ul lor și vă lăsați o adresă de e-mail, veți putea câștiga reducerea de 50 de dolari.

2

Vernee oferă și un cadou duplomentar, prin tragere la sorți.
Vor fi doar cinci premii pe zi, oferite la întâmplare.
Cred că un norocos ar putea nimeri și reducerea și cadoul, plus un smartphone cu preț foarte bun.

3

Mai amintesc o dată link-ul unde găsiți acest model ->>

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa massmedia[email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!