Am pus niște anunțuri online: am avut câteva gadgeturi de vândut înainte de vacanță, așa că am apelat iar la minunatele site-uri atât de lăudate. Produsele sunt sigilate, am pus un preț bun, practic se vând singure. Am pus aceleași anunțuri pe OLX, pe Tocmai și pe Okazii, cu o curiozitate morbidă să văd ce se întâmplă.
Voi ce credeți, am reușit?

anunturi online

Bineînțeles că am reușit, dar nici vorbă să fie cum mă așteptam.

Am pus duminică anunțuri pe OLX și pe Tocmai. Aveam așteptări mari, în reclamele alea totul se rezolvă instant. Și vine primul mail, de la OLX: pozele dvs. nu au fost acceptate, adăugați alte poze. Ce contează că era un produs sigilat și exact ăla din poză. Nu, nu, trebuie făcute de utilizator. Mă rog. Le-am spus că e mailul enervant, dar mi s-a răspuns că la alt anunț nu era produsul sigilat, deci conform cu cel din poză și de-aia au fost obligați să modifice și la cel sigilat. Sau ceva de genul ăsta. Am șters pozele și gata.

Al doilea mail, tot de la OLX: dacă nu vreau un schimb. Evident, bifasem acolo că nu vreau schimb, dar ce mai contează. Au fost două mesaje și două apeluri telefonice, toate pe tema schimburilor.

Update 1 – cei de la OLX mi-au scris că au văzut articolul și vor ține cont de feedback. Mersi!

La Tocmai, totul a mers ok, cu o mică excepție: am vrut să modific un anunț, dar în cont apărea că nu am introdus niciun anunț cu acel e-mail. Abia după 24 de ore am putut modifica anunțul. Am primit două mesaje, toate cu schimb.

La Okazii, contul era suspendat pentru un comision de 2 euro, neplătit anul trecut. Ok, nu-i problemă. Plătesc 10 euro și aștept. Nu merge. Scriu la suport tehnic – nimic. Da, era duminică, dar aveam confirmarea de plată și așteptam să pun anunțul… ce contează. Luni scriu la alt mail Okazii și în fine apelez la prietenii de la Netbridge și cineva îmi reactivează contul. Yes!.

Ieri dupămasă am pus anunț pe Okazii. Am fost contactat peste 2 ore, am vândut produsul, azi l-am dus și am luat banii. Da, e adevărat, am pierdut 10 euro la alimentare și încă 10 comision de vânzare… pe care o să-i plătesc la anul. Că așa merită!

Notă pentru cei din companii: asta e investiția masivă în publicitatea TV, mult trafic pentru nimic 😉