Lansarea oficială în magazine a noului iPhone 6S are loc la Vodafone România pe 9 octombrie. Cel mai așteptat smartphone al anului poate fi comandat și online, dar am mai jos lista magazinelor de unde îl puteți cumpăra începând chiar de joi noaptea.

iphone6s

Un fenomen mondial

Fenomenul Apple, despre care se spune că este o religie, nu un brand, continuă să se manifeste tot mai intens. Dacă la lansarea iPhone 6 s-au vândut în primele zile 10 milioane de unități, o cifră record, anul acesta după lansarea iPhone 6S s-au vândut 13 milioane de unități. Sunt mai mulți factori care contribuie la această creștere, dar este clar că iPhone 6S este foarte așteptat de utilizatori. După cum știm deja de la prezentarea oficială Apple, terminalul aduce o mulțime noutăți la nivel tehnologic, atât pe partea de hardware, cât și software. Design-ul iPhone este atât de bun încât este copiat în mod constant, dar nimeni nu reușește să obțină mai multe laude.

iPhone 6S și 6S Plus au fost deja testate de mulți specialiști din industrie și au primit review-uri favorabile. Procesorul este imbatabil și domină testele de performanță specializate, la concurență cu tabletele. Camera foto este actualizată și are senzori mai buni și pe spate și la camera frontală. Carcasa este mai rezistentă, dintr-un aluminiu nou, mai dur. Chiar și la partea de economie energetică, Apple a reușit cu o baterie mai mică să ofere o autonomie mai mare decât versiunile anterioare.

iPhone 6S este un terminal premium, adică nu este foarte accesibil. De-aia este în continuare populară metoda de achiziție de la operator, la ofertă cu abonament. Pentru cei care folosesc cu adevărat intens serviciile de telefonie și mai ales Internetul mobil, abonamentul este singura soluție viabilă. În cazul Vodafone, cu abonamentul RED 89 ai tot ce vrei pe partea de comunicare și în plus poți primi gratis un iPhone 6S sau poți cumpăra iPhone 6s Plus la preț de 99 euro.

Magazinele Vodafone de unde puteți lua iPhone 6S

Vânzarea va începe de la miezul nopții, dar puteți merge în aceste locații încă de joi seara, de la ora 22-00:

1. Lipscani -Str. Lipscani, nr.27, Bucuresti, Sector 3
2. Baneasa Mall – Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42D, Complex Comercial Shopping City Baneasa (aripa MediaGalaxy), Etaj 1, Sector 1, Bucuresti
3. Plaza – Bd. Timisoara nr. 26, Complex Comercial Plaza Romania, Sector 6, Bucuresti
4. Vodafone Experience Store – AFI Palace Cotroceni, Bd. Vasile Milea nr.4, Mega Fun, Et.1, Sector 6, Bucuresti
5. Cluj1 – Piata Unirii nr. 31, Cluj-Napoca, Jud. Cluj
6. Craiova1-Calea Bucuresti, Bl.27A, Parter, Craiova, Jud. Dolj
7. Pitesti1- Piata Muntenia, Complex Hotel Arges, Pitesti, Jud. Arges
8. Timisoara Operei – Str. Republicii nr. 2, Timisoara, Jud. Timis

Magazine ale partenerilor Vodafone:
1. Arsis Cotroceni Mall – Bv. Vasile Milea, nr.4,unitatea c151, Mall Cotroceni
2. Arsis Carrefour Ploiesti – Sos. DN1B zona Km 6, Carrefour Ploiesti
3. Arsis Carrefour Brasov – Calea Bucuresti nr.107
4. Arsis Carrefour Polus Cluj – DN1 Avram Iancu 492-500 Com. Floresti
5. Arsis Auchan Constanta- Str. Aurel Vlaicu,nr. 220, mall Maritimo
6. Arsis Deva Real – Calea Zarandului nr.84, Centrul Comercial Real, Stand 24
7. Arsis Timisoara Iulius Mall- Str Demetriade nr 1, Iulius Mall, stand BA62

Și încă un atuu pentru a cumpăra iPhone 6S de la Vodafone: cea mai bună rețea 4G din România, conform OpenSignal.