Vonino Zun XO este primul terminal pe care l-am văzut de la acest brand relativ nou. Apropo, am aflat la Berlin că brandul Vonino nu este “românesc”, ci un brand american adus în Europa de un antreprenor român. Telefonul nu este rău deloc, arată ok, are dotări bune, va costa aproximativ 999 lei.

Vonino Zun XO
Vonino Zun XO

Vonino Zun XO

Nu zic că este vreun vârf de gamă și nici nu am idee dacă Vonino își respectă garanția și au service ok, chiar nu știu. Am analizat însă device-ul, iar modelul prezentat la IFA avea dotări bune, la un preț relativ ok. Este un smartphone 4G, cu ecran de 5 inch, 720p, cu procesor octa-core, 2GB de RAM, cameră foto de 13 megapixeli și Android 5.1. Design-ul este ok, interfața simplă se mișcă bine, are 16GB memoria internă și slot de carduri de memorie de pînă la 32GB.

Vonino Zun XO are tehnologie Wifi b/g/n , Bluetooth 4.0, senzor de GPS, microUSB și mufă audio 3.5 mm. Bateria integrată este de 2.150 mAh. Șasiul este metalic, iar ecranul este acoperit cu o soluție anti-zgârieturi.

Unboxing Note 10+ Apasă play:

Prețul în România urmează să fie 999 lei. Cum vi se pare?

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!