Cei de la Whirlpool ne-au invitat azi la un eveniment special, am aflat doar câteva planuri de viitor și am văzut un film. Compania americană pregătește lansarea unei linii de electrocasnice premium, încorporabile.

0006

Nu știm mai multe detalii, Whirlpool va reveni cu informații pe această temă. Astăzi am văzut câteva produse din seria KitchenAid, un alt brand premium deținut de companie. Nu e clar dacă încorporabilele vor fi sub acest brand sau vor constitui o linie diferită, cu un alt brand.

Interesul pe piața de electronice și electrocasnice premium este tot mai mare, iar multe branduri de top sunt tot mai interesate de piața din România. Anul trecut vânzările electro au totalizat 2.3 miliarde de euro, iar cota produselor premium este tot mai mare. Creșterea este prevăzută să fie de peste 10% pe an, pentru piață în general, dar consumatorii se orientează tot mai mult spre produse design, moderne, cu funcții avansate.

În clipa asta nu am mai multe detalii despre lansarea pregătită în toamnă de Whirlpool, dar am să vă anunț imediat ce aflu noutăți pe tema asta.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!