M-am jucat la Barcelona cu Xiaomi Mi3, a treia ediție a terminalului de top, lansat anul trecut în septembrie. Xiaomi este singura companie chineză care a reușit să bată Samsung, LG sau Apple în testele benchmark privind performanța hardware. Nu e de mirare că au un manager venit de la Google. Mi3 nu dezamăgește, este mai bine realizat decât Mi2.

Xiaomi Mi3
Xiaomi Mi3

Xiaomi Mi3

Terminalul era expus la standul Qualcomm de la MWC, unde am văzut și Oppo N1. Are procesorul Snapdragon 800, quad-core la 2,3 Ghz, Adreno 330, 2GB de RAM, display Full HD de 5 inch cu densitate 441 ppi. Bateria este de 3050 mAh, totuși are un body destul de subțire și ușor.

Xiaomi Mi3 - subtire
Xiaomi Mi3 – subtire

Xiaomi Mi3 are un preț în China de vreo 300 de dolari. Totuși, cei care vând telefoane online profită de interesul pentru acest model și este listat la vreo 450 de dolari. De asemenea, cei care aduc telefoane din China și le vând în România cer pentru Xiaomi Mi3 vreo 1800 de lei.

Dacă știți vreun alt preț, dați-mi de veste.

Xiaomi Mi3 detalii tehnice
Xiaomi Mi3 detalii tehnice

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!