XPG, divizia de gaming de la Adata, a lansat la IFA Berlin primul mouse de gaming printat 4D din lume. Practic, îți scanează mâna, alegi modul în care utilizezi mouse-ul și apoi este printat dintr-un material foarte plăcut și anti-transpirație. Mi se pare interesant pentru cei care au nevoie de comfort și performanță. Vedeți în video cum merge treaba.


XPG (extrme performance gear) a botezat acest mouse Headshot, ca să fiți siguri că mergeți la victorie cu el. Născut la răscrucea a două trenduri majore, AI și 4D printing, XPG Headshot reunește tehnologie, un body ultra-ușor și o structură flexibilă pentru a oferi un mouse de gaming extrem. Utilizând un algoritm AI, XPG Headshot poate fi personalizat individual pe baza preferințelor și caracteristicilor utilizatorilor, cum ar fi prinderea, dimensiunea mâinii, finisajul suprafeței, precum și elemente de design personalizate, cum ar fi anumite logo-uri.

Am văzut la IFA Berlin și perifericele de gaming XPG ediție Mera. Noua serie de periferice pentru gaming nu sunt clasice, au culori puternice și par dedicate fetelor pasionate de gaming. De altfel, Mera este un personaj virtual din povestea brandului XPG. Noua culoare este un contrast puternic față de nuanțele mai închise întâlnite la majoritatea perifericelor de gaming de astăzi. Din dorința de a sparge tiparele și înțelegând că fiecare jucător este unic, XPG lansează o gamă completă de dispozitive Mera Edition, inclusiv căști, mousepad-uri, mouși, tastaturi și șasiuri.

Am văzut și noul SSD Gamix S50, echipat cu cea mai recentă interfață PCIe Gen4x4, oferă viteze de citire/scriere susținute de până la 5000/4400 MB/s și citire/scriere aleatorie de până la 750K/750K IOPS, oferind viteze de până la zece ori mai mari decât un SSD SATA. Mai mult, cu memorie 3D Flash în combinație cu SLC caching, acesta oferă un progres în capacitate, eficiență și durabilitate. Cu suport pentru specificația M.2 2280, S50 suportă cele mai recente platforme Intel® și AMD și este compatibil cu PCIe 3.0. Aceste funcții fac ca S50 să fie ideal pentru jucători, pasionați de PC, overclockeri și profesioniștii în grafică.