Yota Phone, telefonul rusesc cu două ecrane, unul color și altul alb-negru cu e-ink, a ajuns la a doua generație. Prima variantă pe care am descoperit-o anul trecut, a făcut furori în toată lumea. Acum, YotaPhone este și mai bun. Pozele de presă care au apărut pe diverse site-uri sunt un pic editate, pentru că telefonul prezentat la standul lor nu arată chiar atât de bine. Dar ca utilitate, rămâne un produs extrem de interesant.

Yota Phone editia 2
Yota Phone editia 2

Telefonul are dotări bune, procesor quad-core, încărcare wireless, securitate și profile separate pentru business și distracție, dar și power management de top. Dar funcția lui de bază rămâne aceeași: poți folosi ecranul alb-negru pentru a economisi energie, iar dacă telefonul moare, ecranul alb-negru rămâne activ.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉
Yota Phone 2
Yota Phone 2

Tehnologia touch este îmbunătățită pe ambele ecrane, chiar și pe cel alb-negru. Ecranul color este acum de 5 inch, Full HD, cu densitate foarte mare (442 ppi). Ecranul alb-negru este de 4,7 inch. Procesorul este Snapdragon 800, cu 2GB de RAM, stocarea internă este 32GB eMMC.

Eu personal aș încerca să văd cât de bună e îmbinarea dintre cele două tehnologii. Încă nu am văzut un terminal funcțional 100%, nici cel de la stand nu era. Dar dacă există un model funcțional, el ar avea șanse să se vândă bine.

Galerie foto

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!